obchodné

Ako otvoriť gril

Ako otvoriť gril

Video: This Girl Can - Sport England 2024, Júl

Video: This Girl Can - Sport England 2024, Júl
Anonim

Voňavý, šťavnatý kebab stimuluje chuť k jedlu jednou z jeho vôní. Toto tradičné jedlo nepotrebuje reklamu a jeho príprava sa často rovná skutočnému umeniu. Ražniči nie sú len jedlo, ale aj príležitosť zhromaždiť sa vo veľkej spoločnosti. Z tohto dôvodu otvorenie malého grilu so správnou organizáciou prinesie stabilné dividendy.

Image

Budete potrebovať

  • - miesto predaja;

  • - vybavenie;

  • - peniaze;

  • - povolenia.

Návod na použitie

1

Získajte povolenie od Sanitárnej a epidemiologickej služby na predaj kebabov a iných potravinárskych výrobkov. Ak chcete získať tento dokument, musíte poskytnúť dôkaz o prítomnosti chladničky, osvedčenia o produkte, zdravotnícke knihy zamestnancov. Okrem toho bude SES predstavovať určité požiadavky na samotný odtok, uhlie, špajle. Na otvorenie plného grilu je potrebná kúpeľňa.

2

Nájdite miesto na grilovanie. Záleží na tom značné percento úspechu. Cestné body na hlavných diaľniciach sú tradične populárne. Dobrý príjem môže priniesť dočasná letná kaviareň. Okrem toho môžete otvoriť stacionárny gril v rekreačnej oblasti na vidieku, ktorý bude obľúbený v každom ročnom období. Ak už máte podobné body s grilom v okolí, nemalo by to byť prekážkou pre začatie podnikania, pretože vždy nájdete svoje vlastné konkurenčné výhody.

3

Predám potrebné vybavenie na vyprážanie kebabov a súvisiaceho vybavenia. V závislosti od typu grilu, ktorý máte, sa rozhodnite, či budete mať jedlá na jedno použitie alebo či je vhodné prestať pri jedlách na jedno použitie. V druhom prípade sa vyžaduje umývačka riadu.

4

Nájdite dodávateľa mäsa. Výrobky si môžete kúpiť na špecializovaných predajných miestach (trhy, obchody). Výrazné úspory v cene sa však dajú dosiahnuť uzavretím zmluvy s farmou alebo súkromným dodávateľom. Mäso takto zakúpené musí samozrejme podliehať hygienickej kontrole. Nájdite najzaujímavejší spôsob marinovania kebabov mäsa a grilu. Dnes existuje veľa receptov a výber toho najlepšieho z nich urobí to najchutnejšie mäso. Vynikajúca kvalita grilovania vám umožní postupne vybudovať pravidelnú klientelu.

5

Starostlivo premyslite sortiment. Začnite priamo s grilovacím menu. Pridelte hlavné percento tradičného grilovaného kebabu na grile a krku. Postupne zavádzajte do sortimentu menej bežné odrody: teľacie, jahňacie, rebrá, jazyk, kebab, kuracie mäso, rybie špízy. Je možné, že zákazníci budú niektoré z týchto odrôd mať radi a stane sa podpisom vášho grilu.

6

Zadajte súvisiace produkty. V prvom rade je to pivo a iné nápoje. V prípade stacionárnej kaviarne je vhodné ponúknuť dobrý výber pív so zameraním na živé pivá. Počas grilovania sa bude požadovať ďalšie jedlo, ktoré tradične sprevádza spontánnu hostinu: suché občerstvenie a ryby, džúsy, sladkosti pre deti, prílohy.

Užitočné rady

Zvážte správne podávanie grilu. Pita chlieb, nakladaná cibuľa, vynikajúce omáčky, voňavý chlieb, veľa zelene - to všetko by malo ísť ako doplnok k grilovaniu zadarmo. Uistite sa, že tieto náklady sa určite vyplatia.

ako otvoriť gril

Odporúčaná