obchodné

Ako otvoriť servis pneumatík na Ukrajine

Ako otvoriť servis pneumatík na Ukrajine

Video: Nasazování pneu/hrany pomocí plamene 2024, Júl

Video: Nasazování pneu/hrany pomocí plamene 2024, Júl
Anonim

Pneuservis na Ukrajine je pomerne sľubnou oblasťou činnosti. Podobný podnik sa vyplatí asi o rok alebo dva, ak sa správne zaoberáme otázkou otvorenia nášho podniku na montáž pneumatík.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;
  • - vybavenie na montáž pneumatík;
  • - vykonaná dokumentácia.

Návod na použitie

1

Ročný predaj automobilového vybavenia na Ukrajine sa neustále zvyšuje. V dôsledku toho rastie aj potreba poskytovania náležitých služieb starostlivosti o autá, najmä ich pneumatík. Platí to najmä počas sezónnych špičiek zmien pneumatík, ktoré sa vyskytujú na jar a na jeseň. Vyhliadky tohto druhu podnikania na Ukrajine sú teda celkom dobré.

2

Hlavnými výhodami pri otvorení tohto typu podnikania sú jednoduchosť a absencia potreby veľkých kapitálových investícií. Proces otvárania pneumatiky sa najlepšie vykonáva v tomto poradí. Ak chcete začať, vypracujte podnikateľský plán (účinnosť organizácie pracovných procesov, predbežné plánovanie).

3

Vyberte si priestory s prihliadnutím na miesto (pre začiatočníkov ho nemôžete kúpiť, ale prenajať). Vyberte si špecializáciu (aké typy služieb poskytnete a aký druh dopravy sa bude orientovať) Najlepšie je univerzálny servis pneumatík. Bolo by tiež pekné poskytovať súvisiace služby, aby mali mimo pobrežia aj dostatok práce.

4

Získajte vybavenie. Toto je najdrahšia časť projektu, ale tu nie je vhodné šetriť. Ak to fondy umožnia - samozrejme, stojí za to kúpiť si nové značkové vybavenie. Ak to pre vás zatiaľ nie je možné, venujte pozornosť použitému zariadeniu, skontrolujte stupeň odpisovania a dohodnite s predajcom mesačnú záruku na monitorovanie výkonu.

5

Založenie podniku (keďže tento druh činnosti na Ukrajine nepodlieha povinným licenciám, pre začiatočníkov stačí založiť spoločný podnik na základe jedinej dane). Zdvihnite personál (na začiatok postačí 2-3 kvalifikovaných majstrov). Vytvorte cenník služieb, ktorý zaručuje záruky vykonanej práce. Postarajte sa o reklamu a marketing

Venujte pozornosť

Nezabudnite si zakúpiť a zaregistrovať pokladňu na daňovom úrade, aby ste sa vyhli pokutám.

Užitočné rady

Poskytnite zákaznícky kartový súbor, ktorý sa začína hneď od prvého, a zapíšte si svoje preferencie, aby ste im mohli okamžite ponúknuť to, čo cítia (súbor kariet je možné vytvoriť aj v elektronickej podobe).

Odporúčaná