obchodné

Ako otvoriť zubnú kliniku?

Obsah:

Ako otvoriť zubnú kliniku?

Video: Dental Clinic Tri veže, Považská Bystrica - moderná zubná klinika, stomatológia 2024, Júl

Video: Dental Clinic Tri veže, Považská Bystrica - moderná zubná klinika, stomatológia 2024, Júl
Anonim

Snehovobiely úsmev je symbolom úspešného a zdravého človeka. Mnohí sú ochotní minúť značné sumy na stomatológiu. Preto sa platené lieky stali veľmi nákladovo efektívnym typom podnikania.

Image

Čo hľadať

Môžete otvoriť zubnú kliniku, nemusíte byť lekárom. Pamätajte, že pacienti na súkromných klinikách si cenia individuálny prístup a dôstojnú liečbu. Nie je potrebné otvárať kliniku v centre mesta. Nejde o polohu, ale o kvalitu služieb. Na to musíte sústrediť svoju pozornosť. Ak je lekár skúsený, pôjdu k nemu až na druhý koniec mesta.

Máte nejaké financie? Potom kúpte vhodný objekt. Toto je oveľa výhodnejšie ako nájom, pretože prenajímateľ môže zmluvu vypovedať. Keď sa sťahujete na nové miesto, budete musieť získať novú licenciu a stráviť čas aranžovaním. Pritom stratíte zákazníkov.

Ak je počiatočný kapitál malý, začnite s prenájmom. Urobte si zmluvu. Nezabudnite kontaktovať skúseného právnika. Pomôže vám to minimalizovať vyššie uvedené riziká. Nerobte veľmi drahé opravy. Lepšie zameranie na nábor a nákup moderného vybavenia.

prevedenie dokumentov

Papierovanie zaberá leví podiel času a úsilia. Na obnovenie budete potrebovať povolenie. Budete musieť navštíviť hasičov, oddelenie architektúry, SES a miestnu správu. Na stomatologickej klinike sa často inštaluje röntgenové vybavenie. Musí existovať aj povolenie na jej prevádzku.

Musíte získať všetky potrebné licencie. Ak plánujete otvoriť oddelenie detskej stomatológie alebo chirurgického zákroku, bude potrebných niekoľko licencií. Papierovanie môžete urobiť sami. Niektorí ľudia radšej ihneď kontaktujú právnu kanceláriu, ktorá bude mať všetky problémy.

Odporúčaná