obchodné

Ako otvoriť poisťovaciu agentúru

Ako otvoriť poisťovaciu agentúru

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl
Anonim

Poisťovací agenti plnia rôzne úlohy vrátane predaja automobilov, bývania, prenájmu a poistenia malých podnikov. Títo špecialisti trávia väčšinu dňa telefonicky a stretávajú sa so zákazníkmi, pripravujú poistné ponuky. Je ťažké začať podnikať?

Image

Budete potrebovať

  • - Licencia;

  • - testovanie;

  • - priestory;

  • - personál;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Absolvujte špeciálny kurz poistenia predpísaný štátom. Naučí vás právne predpisy v oblasti poistenia a pracovné metódy špecifické pre váš štát. Zoznam schválených programov nájdete na webových stránkach oddelenia poistenia vo vašej oblasti.

2

Zistite harmonogram skúšky, aby ste zložili štátnu skúšku. To sa musí urobiť, aby sa získalo povolenie na vykonávanie poisťovacích činností. Akonáhle zložíte test, budete mať osvedčenie a stanete sa oficiálnym zástupcom poistenia.

3

Požiadajte o licenciu na podnikanie. Spravidla ho môžete získať na radnici. Pred vykonaním akýchkoľvek operácií sa uistite, že všetky dokumenty sú správne vykonané, aby ste predišli zbytočným pokutám a pokutám.

4

Zistite, aké typy poistenia ponúkate klientom. Ako nezávislý poisťovací agent môžete skúmať rôzne služby v niekoľkých poisťovniach. Preskúmajte nezávislé poistné programy a pokračujte v poskytovaní rôznych služieb svojim klientom.

5

Začať útok na poistnom trhu. Urobte si zoznam svojich príbuzných a priateľov a povedzte im, prečo je výhodné investovať do vašej spoločnosti poistné. Porovnajte niekoľko rôznych poisťovacích spoločností a príďte s najlepším balíkom služieb. Zúčastnite sa aj miestnych podujatí a podeľte sa o informácie o tom, ako od vás kúpiť hypotekárne poistenie. Venujte denný čas marketingovým aktivitám, aby sa vaša agentúra rozvíjala dostatočne dobre.

Ako otvoriť poisťovňu.

Odporúčaná