Druhy činností

Ako otvoriť obchod s priadzami

Ako otvoriť obchod s priadzami

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Pletenie je jedným z najbežnejších koníčkov ženskej polovice obyvateľstva našej krajiny. Preto sú materiály potrebné pre akékoľvek hobby. Na pletenie ide o priadzu, ihlice, háčiky a iné doplnky.

Image

Budete potrebovať

  • -Legislation;

  • - dokumenty na registráciu;

  • -Money;

  • Predpoklad.

Návod na použitie

1

Najskôr si preštudujte všetky zákony, ktoré sa vzťahujú na vašu oblasť činnosti. Ide o daňový zákon, zákon o správnych deliktoch, zákon o ochrane práv spotrebiteľov atď. Na úspešný začiatok podnikania potrebujete podnikateľský plán. Môžete to napísať sami alebo si ho kúpiť od špecializovanej spoločnosti. Prvá časť zvyčajne uvádza formu právnej činnosti, zdroj financovania, obdobia papierovania a daňovú registráciu. Finančná časť predpokladá úplnú kalkuláciu príjmov a výdavkov, počnúc prenájmom priestorov a končiac nákupom šampanského až po otvorenie obchodu.

2

Ďalším bodom pri otvorení priadze bude registrácia jednotlivca podnikateľa alebo právnickej osoby. Je ľahšie a lacnejšie sa zaregistrovať ako podnikateľ, ale právnické osoby spôsobujú väčšiu dôveru v bankové úvery. Nezabudnite si otvoriť bankový účet.

3

Teraz si môžete vybrať izbu. V ideálnom prípade by mal byť obchod v dobrej dopravnej dostupnosti a na „prechodovom“ mieste. Pre obchod s priadzami potrebuje táto oblasť kompaktné a pohodlné. Na výkladných skriniach a policiach sa zvyčajne ukladajú iba vzorky tovaru, pričom sa sypký tovar skladuje v skladoch. Rozsah by mal zahŕňať nielen priadzu, ale aj mnoho súvisiacich výrobkov: pletacie ihlice, háčiky, nožnice atď. Ak budete predávať niť a výšivky, výrazne sa zvýši klientela. Hlavná vec je, že môžete potešiť väčšinu kupujúcich, t. tovar musí byť v rôznych cenových kategóriách - od „rozpočtu“ po drahšie. Nezabudnite mať na výkladných skriniach módne časopisy a brožúry. Kupujúci musia mať záujem!

4

Zaistenie dodávky tovaru je jednoduché. Stačí si vybrať produkt, ktorý vás zaujíma, a dohodnúť sa na dodávkach s manažérmi. Hlavná vec na zapamätanie je, že musíte kúpiť od výrobcu. Nerobia veľké marže az objemov dostanete značné zľavy.

5

Po otvorení obchodu musíte správne inzerovať. Ideálnym reklamným miestom by mohla byť internetová stránka. Za údržbu stránok sa účtuje malý poplatok ročne, čo môže urobiť takmer každý webový dizajnér. Reklama, ktorú táto stránka vytvorí, pokryje a zvýši zisky vášho nového obchodu o rádovú veľkosť. Môžete inzerovať v novinách, ale to je menej produktívne. Veľkou príležitosťou na prilákanie kupujúcich je usporiadanie pletacích dielní. O tieto lekcie sa bude zaujímať mnoho žien a zároveň bude venovať pozornosť tovaru. Letáky s nadchádzajúcou hlavnou triedou môžu byť jednoducho roztrúsené v poštových schránkach.

Venujte pozornosť

Pri vchode nezabudnite zavesiť stojan: „Consumer's Corner“.

Užitočné rady

Je lepšie otvoriť obchod pomocou vlastných peňazí. Bankové pôžičky často bránia začínajúcim podnikateľom v ich raste a upchávajú ich vysokými úrokovými mierami.

Malé predajne sú ziskové pri uzatváraní dodávateľskej zmluvy na predaj. S takouto dohodou môže podnikateľ zaplatiť až po skutočnom predaji tovaru a prijatí peňazí.

V obchode môžete vystaviť už súvisiace produkty. To priťahuje vás tých, ktorí nevedia, ako sa pliesť, a majstri ich budú tlačiť, aby pliesť podobné vzory.

Odporúčaná