Druhy činností

Ako otvoriť štúdio na opravu odevov

Ako otvoriť štúdio na opravu odevov

Video: SKR 1.4 - SKR 1.4 Turbo Firmware load 2024, Júl

Video: SKR 1.4 - SKR 1.4 Turbo Firmware load 2024, Júl
Anonim

Ateliér odevov je skromný podnik, ktorý nevyžaduje veľké investície. Je vhodný pre tých, ktorí očakávajú malý, ale stabilný príjem. Takýto ateliér je možné otvoriť v nákupnom centre alebo v suteréne bytového domu a všetko, čo pre neho potrebujete, je registrácia, vybavenie (šijací stroj atď.) A personál.

Image

Návod na použitie

1

Ateliér na opravu odevov je najlepšie otvorený pre tých, ktorí sú oboznámení s týmto podnikaním - napríklad môžu šiť. V opačnom prípade vlastník jednoducho nebude schopný kontrolovať kvalitu práce zamestnancov a nebude rozumieť tomu, čo klient potrebuje.

2

Štúdia expresného typu sa spravidla otvárajú v nákupných centrách: práca sa vykonáva na mieste a rýchlo. Napríklad zákazník si kúpil nohavice, sú však pre neho dlhé. Chodí do štúdia a nohavice sú skrátené na svoje miesto. Je dobré, ak máte v obchodoch obchod pre večerné alebo svadobné šaty, kde sa rozhodnete otvoriť štúdio na opravu odevov - tieto šaty sú často šité do tvaru alebo skrátené. V tomto prípade by však mal majster najvyššej triedy pracovať v štúdiu, pretože nie je ľahké pracovať s večernými a svadobnými šatami.

3

Štúdio na opravu odevov môžete otvoriť v suteréne domu. V takom prípade nebude potrebné poskytovať expresné služby, objednávky môžete splniť do niekoľkých dní. Vaši zákazníci budú obyvateľmi okolitých domov.

4

Kdekoľvek otvoríte štúdio na opravu odevov, budete potrebovať vybavenie. Zahŕňa: manekýn, šijací stroj, overlock, parný generátor a ďalšie. Ak sa pri šití stále necítite veľmi dobre, najskôr si najmite švadlenku a dajte jej možnosť vybrať si vybavenie, s ktorým bude pohodlne pracovať.

5

Každé podnikanie podľa zákona musí byť registrované. Preto otvorenie ateliéru na opravu odevov nezabudnite zaregistrovať ako samostatný podnikateľ na daňovom úrade v mieste registrácie.

obchod s opravami odevov

Odporúčaná