obchodné

Ako otvoriť vlastnú odevnú linku

Ako otvoriť vlastnú odevnú linku

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Ste aktuálny so všetkými módnymi trendmi a ste závislí od módy? Páči sa vám módne obliecť a môžete krásne kresliť? Potom je čas premýšľať o otvorení vlastnej línie oblečenia. Štýlové a jedinečné dámske oblečenie je vždy medzi módnymi výzvami veľmi žiadané. Veľký zmysel pre štýl a túžba stať sa úspešným človekom v obchodnom svete vám určite pomôže dosiahnuť výšku.

Image

Budete potrebovať

  • - peniaze;

  • - priestory;

  • - šijací stroj;

  • - overlock;

  • - materiály a tkaniny;

  • - vybavenie.

Návod na použitie

1

Prvou vecou je starostlivo premyslieť všetko a zvoliť si konkrétny smer výroby odevov a jasne sledovať trendy svetovej módy, inak vaša linka nebude tak úspešná. Vyberte si, pre aké cenové publikum sa bude počítať váš budúci obchod s exkluzívnym oblečením.

2

Nezabúdajte, že budete potrebovať veľa pracovníkov: umelec je návrhár odevov, ktorý vytvorí náčrtky. Musí abstraktne premýšľať a musí byť schopný zdôrazniť pomocou oblečenia všetky externé údaje. Módna návrhárka, ktorá navrhuje odevy. Prevádzkovanie vlastného podnikania a šitie odevov je dosť ťažké. Preto premýšľajte o tom, kto vytvorí vzory podľa vašich náčrtov. Malo by sa to robiť švadličkou alebo rezačkou.

3

Vypracujte podnikateľský plán, ktorý bude brať do úvahy všetky vaše náklady na materiál, prenájom priestorov, zariadenia, platy zamestnancom. Starostlivo si preštudujte základy finančného výkazníctva, zúčastnite sa kurzov merchandisingu. Spočiatku sa zdá všetko veľmi komplikované, ale v praxi je všetko oveľa jednoduchšie.

4

Vyberte si miestnosť, v ktorej bude šité oblečenie a kde sa bude v budúcnosti predávať, nemali by ste šetriť a šetriť peniaze. V prvom rade by to malo byť pomerne priechodné miesto, aj keď s malou rozlohou, ale v úspešnom nákupnom centre. Prijímajte zamestnancov, ktorí by mali byť so zákazníkmi čo najviac zdvorilí, od toho závisí úspech vašej firmy. Poskytnite svojim zákazníkom maximálny komfort.

5

Propagácia vašej vlastnej značky pred tvrdou konkurenciou nie je taká jednoduchá. Trh služieb a tovaru je preceňovaný všetkými druhmi ponúk. Preto neverte, že vaše podnikanie okamžite pôjde do kopca. Najprv možno budete musieť pracovať so stratou. Nezabudnite na sezónny predaj, pretože je to skvelý spôsob, ako nielen rýchlo zarobiť peniaze, ale aj predať starú odevnú radu, ktorá v tom okamihu nebola taká módna.

Odporúčaná