obchodné

Ako otvoriť obchodný stánok

Ako otvoriť obchodný stánok

Video: Ako zarábať investovaním na akciových trhoch? 2024, Júl

Video: Ako zarábať investovaním na akciových trhoch? 2024, Júl
Anonim

Pouličný stánok môže byť východiskovým bodom obchodného stúpania pre každého podnikateľa - ak sa všetko darí dobre, čoskoro sa z jednej predajne stane sieť stánkov a potom bude možné investovať peniaze získané do otvorenia malého obchodu. Koniec koncov, nezabudnite, že ak bol podnik úspešný v malom maloobchode na ulici, bude schopný podnikať ambicióznejšie podniky, jedinou otázkou je rýchlosť akumulácie počiatočného kapitálu.

Image

Budete potrebovať

  • - pozemok, na ktorom sa bude stáť kiosk;

  • - puzdro kiosku;

  • - súbor komerčných zariadení (vrátane registračnej pokladnice a hasiaceho prístroja);

  • - balík povolení (od miestnych orgánov, inšpektorátov požiaru a Rospotrebnadzor);

  • - Databáza dodávateľov tovaru zastúpeného v sortimente stánku.

Návod na použitie

1

Zistite skôr, ako si vyberiete miesto pre stánok, a vopred sa ubezpečte, akú politiku pouličného obchodu má vaša mestská správa. V niektorých mestách nie je zložitá inštalácia stánku na viac alebo menej voľných miestach, zatiaľ čo v iných je inštalácia predajní striktne obmedzená. Môže sa stať, že si budete musieť vybrať iba z tých miest, ktoré vám budú vyznačené na príslušnom oddelení.

2

Objednajte si novú budovu pre budúci obchodný kiosk alebo zariadte niekoho, kto chce rozobrať a predať váš starý stánek. Ak sa rozhodnete pre demontáž a prepravu stánku, jeho bývalý majiteľ bude určite súhlasiť s poskytnutím dobrej zľavy. Preto je možnosť s kioskom, ktorá sa používa pre začínajúceho podnikateľa, samozrejme prijateľnejšia.

3

Vytvorte sortiment svojho stánku a začnite vytvárať dobré obchodné vzťahy s dodávateľmi tovaru, ktorý chcete predať. Sortiment pouličného kiosku je viac-menej štandardný a možno ho doplniť iba zeleninou, ovocím a pekárenskými výrobkami, takže je ľahké vytvoriť dodávateľskú základňu ešte pred otvorením kiosku. pri prvom nákupe tovaru sa pokúste predstaviť čo najviac názvov produktov a potom odfiltrujte pozície, ktoré budú mať nízky dopyt.

4

Nákup obchodného vybavenia pre kiosk - policové regály, drevené podnosy, chladničky (ak plánujete predávať zmrzlinu a chladené nápoje), váhy (ak plánujete predaj ovocia alebo zeleniny podľa hmotnosti). Mali by ste mať aj registračnú pokladňu a mali by ste byť plne pripravení na prvú kontrolu zo strany daňového inšpektorátu, ktorého zamestnanci vám uložia pokutu aj za jediný prípad predaja tovaru obchádzajúceho pokladnicu. Nezabudnite na nový použiteľný hasiaci prístroj, v ktorého prípade požiarni inšpektori súhlasia s vydaním súhlasu na používanie obchodného stánku.

Otvorte stánok. Kde začať

Odporúčaná