obchodné

Ako otvoriť ladiace štúdio

Ako otvoriť ladiace štúdio

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl
Anonim

Auto už dávno prestáva byť iba dopravným prostriedkom. Časy, keď „muž na Kopejke bol Boh a muž na Volze - hlave Božej“, sa zabudli do zabudnutia. Objavuje sa stále viac motoristov, ktorí robia zo svojho železného koňa spôsob sebavyjadrenia. Dopyt po modernizácii automobilov rastie skokmi a hranicami, iba skutočne kvalitné tuningové služby sa poskytujú iba v megacitách. Preto je otvorenie vlastného tuningového štúdia veľmi výnosné.

Image

Budete potrebovať

Podnikateľský plán, priestory, počiatočný kapitál, prístup k dodávateľom.

Návod na použitie

1

Vytvorte podnikateľský plán. Vyberte si priestor pre tuning, v ktorom môžete poskytovať skutočne kvalitné služby. Môže to byť vyladenie motorov a vylepšenie jazdnej schopnosti automobilu, vyladenie kabíny, inštalácia zvukového zariadenia automobilu alebo vylepšenie vzhľadu. V budúcnosti, od zvoleného smeru činnosti, bude možné nájsť vhodnejšiu miestnosť, kúpiť a nainštalovať potrebné vybavenie a najať úzkych špecialistov.

2

Nájdite vhodnú miestnosť. Faktom je, že takmer v každom meste je garáž, v ktorej sú inštalované čínske spojlery alebo kolesá. To však nestačí pre ladiace štúdio. Preto bude potrebné nájsť vhodnú miestnosť: do nej by sa malo bez problémov zmestiť až 10 automobilov, aby bol prístup k testovacím zariadeniam a kontrolným jamám. Navyše by mala existovať demonštračná miestnosť, kde bude klient schopný žiť, aby videl akékoľvek časti tela alebo súbory, a to tiež vyžaduje veľa priestoru. Nezabudnite tiež na miestnosť pre zamestnancov a zákazníkov. Dôležitú úlohu zohráva aj umiestnenie tuningového štúdia - trojpodlažná nenápadná budova, stojaca v garážnom družstve na okraji mesta, nespôsobí dôveru.

3

Budujte vzťahy s dodávateľmi. Všetky diely, časti tela, elektroniku atď. Kupujte vopred. Bude to nerentabilné, ale nemali by ste odďaľovať zákazníkov. Ak vaše mesto nemá sklad automobilov, potom zistite, kde sa nachádza v okolitých mestách. Objednajte si skúšobnú dávku pre ukážku a dohodnite si dodacie lehoty.

4

Nájom zamestnancov. Umiestnite reklamy do novín alebo na pracovné miesta. Môžete tiež vyhľadať pracovníkov v garážach alebo čerpacích staniciach. Nezabúdajte však, že ak je možné požičať si automechanika predložením diplomu technickej školy a potvrdením pracovných skúseností, potom by sa mal príjem umelcov zapojených do airbrushingu vykonávať podľa portfólia.

5

Kontaktujte reklamnú agentúru a propagujte svoje ladiace štúdio. Otvorenie veľkých prevádzok tohto typu spravidla spôsobuje veľa pozornosti. Ak poskytujete kvalitné služby a dostávate dobré recenzie od zákazníkov, nebudete pripravení o prácu.

Venujte pozornosť

Neskladajte na vybavenie a spotrebný materiál. Je možné, že to bude spočiatku pekná cent, ale neskôr sa vyplatí s úrokmi.

Užitočné rady

Naučte sa súťaž. Možno vo vašom meste už existujú tuningové štúdiá, ktoré nie sú také známe, ale túto medzeru pevne obsadili.

  • Otvorte firmu na ladenie automobilov
  • otvorený ateliér

Odporúčaná