management

Ako osláviť narodeniny spoločnosti

Ako osláviť narodeniny spoločnosti

Video: Košické štvorčatá oslávili 15.narodeniny 2024, Júl

Video: Košické štvorčatá oslávili 15.narodeniny 2024, Júl
Anonim

Narodeniny spoločnosti sú veľkým sviatkom. Môžete to označiť nielen u každého, kto s vami pracuje, ale aj u tých, s ktorými vaša spoločnosť obchoduje. Preto dobrá oslava pomôže posilniť väzby v rámci spoločnosti aj mimo nej.

Image

Návod na použitie

1

Usporiadajte slávnostný stôl takým spôsobom, aby ste mohli voľne ubytovať všetkých hostí. Spýtajte sa svojich zamestnancov vopred, aké jedlá a nápoje dávajú prednosť. Nezneužívajte množstvo alkoholu. Pri veľkom počte návštevníkov by ste si mali najať čašníkov.

2

Vytvárajte pozvánky a posielajte ich hosťom. Pomôže to určiť presný počet návštevníkov. Nezabudnite, že nie každý bude mať možnosť zúčastniť sa akcie v plánovaný deň. Každý má na to svoje vlastné dobré dôvody.

3

Na začiatku oslavy predneste slávnostný prejav. Toto je jeden zo spôsobov, ako medzi hosťami vytvoriť energiu a vzrušenie. Ak je spoločnosť veľká, bude vhodné pozvať zástupcov tlače, aby vašu akciu zverejnili. Vystúpenie môže byť na začiatku, na konci alebo v určitých bodoch udalosti.

4

Oslovte dav s inšpiratívnym odkazom ako vedúci spoločnosti. Vyjadrite svoju vďaku všetkým prítomným, povedzte nám, kedy a ako bola spoločnosť založená a akým smerom sa v súčasnosti pohybuje. Nezabudnite poďakovať najúspešnejším zamestnancom a dať im nezabudnuteľné darčeky.

5

Pozvite známych hostí, ktorí tiež zagratulujú spoločnosti v ich mene alebo sa stanú hostiteľmi večera. Čestnými hosťami môžu byť generálni riaditelia ďalších úspešných spoločností, slávni televízni moderátori a dokonca aj popové hviezdy. Hostia môžu hrať niekoľko piesní alebo organizovať iné zábavné predstavenia a súťaže.

6

Vyberte scenériu vhodnú pre danú udalosť. Balóny, konfety a remorkéry dodajú pocit slávnosti a vzrušenia. Pozvite hudobníkov, aby predvádzali živú hudbu. Na konci akcie môžete zorganizovať tanečný večer.

ako osláviť narodeniny režiséra

Odporúčaná