management

Ako získať peniaze na podnikanie od štátu

Ako získať peniaze na podnikanie od štátu

Video: Ako fungujú investície a prečo by mal každý investovať? 2024, Júl

Video: Ako fungujú investície a prečo by mal každý investovať? 2024, Júl
Anonim

Ak máte podnikateľský plán, ale na realizáciu tohto nápadu nie sú peniaze, štát vám pomôže. Najdôležitejšie je správne opísať a správne premyslieť podnikateľský plán. Ako je možné získať počiatočný kapitál na začatie podnikania od štátu?

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa v centre zamestnanosti. Po 10 dňoch ste uznaní za nezamestnaných. Ak máte štatút nezamestnaného, ​​informujte dispečera služby zamestnanosti, že chcete otvoriť svoj vlastný podnik.

2

Teraz musíte napísať kompetentný podnikateľský plán. Tu musíte starostlivo premýšľať. Len preto, že štát nedá peniaze. Váš projekt by mal vyriešiť niektoré sociálne problémy. Najprv sú opísané obchodné plány, ktoré opisujú výrobu alebo poskytovanie služieb verejnosti. Ak sa vytvoria ďalšie pracovné miesta, je to tiež veľké plus. Je obzvlášť dôležité preukázať, že vaše služby budú využívať ľudia, ktorých príjem je nižší ako priemer.

3

Vypočítajte si každý cent, ktorý ide kam. Najlepšie je prilákať skúseného účtovníka, ktorý vypočíta všetky príspevky do rozpočtových a mimorozpočtových fondov. Suma, ktorú centrum zamestnanosti vydá, bude potrebné doručiť farnosti.

4

Vypočítajte plat zamestnancov. Nemysli si, že štát pritiahne plat pod úroveň životného minima. Cieľom podpory podnikania je zlepšiť kvalitu života a vytvárať nové pracovné miesta so slušnými mzdami.

5

Po odoslaní obchodného plánu na overenie budete vyzvaný na vykonanie testov. Testy sú navrhnuté tak, že je nepravdepodobné, že by testerov oklamali, a preto je lepšie úprimne odpovedať. Test je potrebný na zistenie, či máte obchodnú záležitosť a či je možné poveriť podnikaním niekoho, ako ste vy.

6

Teraz ochráňte svoj podnikateľský plán. Komisii musíte preukázať, že vaše podnikanie prinesie úžitok mestu, v ktorom žijete, a vaše podnikanie nebude rentabilné. V niektorých mestách podnikateľský plán nechráni sám budúci podnikateľ. Len mu dajú rozhodnutie - schváliť alebo odmietnuť.

7

Po schválení obchodného plánu prejdete procesom registrácie jednotlivého podnikateľa alebo spoločnosti LLC. Potvrdenie, že vám bude vystavená daň zo zaplatenia štátnej dane - skopírujte a skopírujte si kópiu. Originál odovzdajte daňovému úradu.

8

Približne po týždni bude vo vašich rukách osvedčenie o založení spoločnosti. Ihneď si objednajte tlač. Musíte si vziať so sebou osvedčenie o štátnej registrácii a DIČ. Šek si môžete uložiť na objednávku.

9

Po prijatí pečate a dokladov o otvorení prejdite do centra zamestnanosti a podpíšte zmluvu. Poskytnite všetky šeky, peniaze, ktoré ste strávili na registráciu a objednávku tlače, sa vám vrátia. Nevrátia sa iba to, čo ste zaplatili notárom.

10

Zmluva je podpísaná. Ak chcete prijať pracovníkov - musíte zanechať žiadosť o voľné pracovné miesto, ktoré potrebujete. Aby ste dostali dotáciu, musíte nielen najať osobu z ulice, ale vziať osobu, ktorá je uznaná ako nezamestnaná.

11

Peniaze budú prevedené na bankový účet do 10 dní.

Venujte pozornosť

Pôžičky pre individuálnych podnikateľov (IP) a spoločnosti s ručením obmedzeným (LLC) sú dôležitým a nevyhnutným zdrojom financovania malých podnikov. Tieto bankové produkty získavajú čoraz viac popularity nielen v Moskve, ale aj v ruských regiónoch. Kde môžem získať peniaze pre svoje podnikanie?

Užitočné rady

Podnikanie vždy potrebuje peniaze. Sú životne dôležité pre založenie, rozvoj, zachovanie trhových pozícií a modernizáciu. Ale bez ohľadu na to, do akej miery spoločnosť priťahuje peniaze, a bez ohľadu na to, akým smerom sa uberá, podnikateľský plán vždy leží v centre investičného procesu. Manažér musí najprv čestne odpovedať na otázku: Prečo potrebujem peniaze?

Odporúčaná