obchodné

Ako postaviť materskú školu

Ako postaviť materskú školu

Video: Materská škola s dendrofónom 2024, Júl

Video: Materská škola s dendrofónom 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti dochádza k redukcii mestských materských škôl a následkom toho k nedostatku miest pre deti. Niektorí rodičia musia poslať svoje dieťa do materskej školy vopred. Súčasnú situáciu je možné využiť na usporiadanie súkromnej materskej školy s cieľom dosiahnuť zisk. Ako na to, čítajte ďalej.

Image

Návod na použitie

1

Kupujte, stavajte alebo prenajímajte miestnosť, ktorá musí vyhovovať normám platným pre priestory predškolských zariadení, inak požiarne a hygienické služby nedajú povolenie na ich používanie. Pokiaľ je to možné, prenajímajte si priestory bývalej štátnej materskej školy - už spĺňa všetky podmienky.

2

Získajte detské hračky, písacie potreby, vzdelávaciu literatúru, hudobné nástroje, športové potreby, nábytok, posteľnú bielizeň, riad, domáce potreby. Vybavte stravovaciu jednotku, práčovňu, lekársku kanceláriu.

3

Činnosti vzdelávacích zariadení podliehajú licencii. Ak sa tak nestane, nastane trestná zodpovednosť. Ak chcete získať licenciu, obráťte sa na miestne oddelenie alebo vzdelávací výbor. Na tento účel potrebujete chartu inštitúcie, daňové osvedčenie, doklady o vlastníctve priestorov, závery sanitárnej a epidemiologickej stanice a hasičov, vzdelávací program, osvedčenie o dostupnosti materiálnej a technickej základne a školiacu literatúru, informácie o dostupnosti učiteľov, počte detí a oveľa viac.

4

Vyberte si zamestnancov, ktorí splnia potrebné požiadavky: vzdelávanie učiteľov, pracovné skúsenosti, odporúčania. Okrem učiteľov budete potrebovať aj kuchára, pestúnky, učiteľa hudby, cudzie jazyky, ochranku.

Odporúčaná