obchodné

Ako sa objavila elektronika ukladá video M

Ako sa objavila elektronika ukladá video M

Video: Q & A with GSD 031 with CC 2024, Júl

Video: Q & A with GSD 031 with CC 2024, Júl
Anonim

M. Video je neustále sa rozvíjajúca spoločnosť so zastúpením v celom Rusku. To však nebolo vždy tak. Príbeh M. Video začal malým obchodom v Moskve.

Image

Návod na použitie

1

Stalo sa tak v roku 1993, keď vedenie súčasnej spoločnosti otvorilo obchod s videozariadením. V krátkom čase sa stala veľmi populárnou medzi kupujúcimi, ktorá sa stávala každým dňom čoraz viac. Preto o čosi neskôr spoločnosť otvorila niekoľko ďalších z týchto miest v centre Moskvy. Vedenie čoskoro zaregistrovalo ochrannú známku M.Video av septembri 1993 predstavilo zákazníkom profesionálne servisné stredisko. V tom čase neexistoval žiaden analóg. V nasledujúcich štyroch rokoch sa počet predajní výrazne zvýšil (spoločnosť už vlastnila sedem obchodov).

2

V roku 1997 sa pre spoločnosť konali súčasne dve významné podujatia: bolo vytvorené školiace stredisko M.Video (dnes je to Corporate University spoločnosti) a bol otvorený obchodno-servisný komplex pre elektroniku a domáce spotrebiče. V tom čase to bolo najväčšie v Rusku.

3

V roku 1999 sa začali rôzne propagácie v obchodoch siete M.Video. Jedným z nich je Stará televízia. Na to by ste mohli priniesť svoj starý televízor a získať nový už so zľavou 15%. Potom v obchodoch spoločnosti začali ponúkať bezplatné doručenie a mnoho ďalších programov, ktoré boli následne prijaté konkurenčnými sieťami.

4

V roku 2000 spoločnosť M.Video doslova urobila prielom na trhu. Spolu s Ruskou štandardnou bankou bola jednou z prvých, ktorá zákazníkom poskytla možnosť nákupu tovaru na úver. V tom istom roku boli v Moskve otvorené dva veľké hypermarkety M.Video.

5

Od roku 2001 začala spoločnosť otvárať zastúpenia v regiónoch. Zároveň spustila svoju vlastnú webovú stránku, ktorá získala prestížne ocenenie a stala sa najlepšou obchodnou webovou stránkou roku 2001.

6

V roku 2005 M. Video pokračoval v rozvoji obchodu v regiónoch a poskytoval zákazníkom tiež možnosť nakupovať tovar online. Pre pohodlie zákazníkov bolo v roku 2007 zmenené servisné stredisko M.Video na nepretržitú prevádzku.

7

V súčasnosti spoločnosť venuje veľkú pozornosť zvyšovaniu svojho trhového podielu v mestách, v ktorých obchody M.Video pôsobia. Okrem toho plánuje rozvoj nových regiónov krajiny.

Odporúčaná