ostatné

Ako prísť s menom pre športový klub

Obsah:

Ako prísť s menom pre športový klub

Video: The Dirty Secrets of George Bush 2024, Júl

Video: The Dirty Secrets of George Bush 2024, Júl
Anonim

Sláva a prestíž športového klubu, počet fanúšikov a záujem sponzorov do veľkej miery závisia od toho, do akej miery má meno dobré meno. Podľa manažérov značky môže význam názvu športového klubu obsadiť 10 až 20% spomedzi všetkých ostatných kritérií úspechu v športe.

Image

Hlavnými podmienkami pri výbere mena pre športový klub sú súlad s imidžom a príťažlivosť pre fanúšikov. Existujú však aj iné nuansy, ako vytvoriť krásny a konkurenčný názov pre športový klub.

Aký by mal byť názov športového klubu

Je dôležité vybrať si zvučný, ľahko vysloviteľný a nezabudnuteľný názov pre športový klub. Mal by zdôrazňovať imidž klubu a odlišovať ho od mnohých iných športových organizácií. Ak chcete prísť s takým menom, musíte postupovať podľa niekoľkých pravidiel.

Zamerajte sa na prácu so združeniami: vyberte si slová, ktoré symbolizujú silu, rýchlosť, vytrvalosť, vytrvalosť, športové vzrušenie.

Snažte sa, aby bol názov jedinečný, na rozdiel od ostatných. Mala by odrážať identitu klubu a odlišovať ho od iných športových organizácií.

Pamätajte, že názov musí byť kombinovaný s vizuálnymi symbolmi klubu. Keď znak klubu alebo maskot harmonizuje s menom, navzájom sa posilňujú. Vďaka tomu je klub viac rozoznateľný a atraktívnejší v očiach fanúšikov a sponzorov.

Odporúčaná