Obchodná komunikácia a etika

Ako pozvať na sieťové podnikanie

Ako pozvať na sieťové podnikanie

Video: Fakulta ekonómie a podnikania, štúdium ekonómie a podnikania. 2024, Júl

Video: Fakulta ekonómie a podnikania, štúdium ekonómie a podnikania. 2024, Júl
Anonim

Schopnosť pozvať na sieťové podnikanie je kľúčom k úspechu v tomto type činnosti. Závisí to od toho, ako hovoríte o spoločnosti, koľko ľudí s vami chce pracovať.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr začnite pozývať svojich priateľov. Bude pre vás jednoduchšie s nimi komunikovať a vycvičíte svoje zručnosti pri pozývaní ďalších ľudí do firmy. Na svoje prvé stretnutia zoberte so sebou svojho mentora. Pomôže vám hovoriť viac o pracovných príležitostiach v spoločnosti a tiež vás naučí, ako prekonať námietky.

2

Napíšte zoznam všetkých svojich priateľov. Môžu to byť nielen ľudia, s ktorými komunikujete, ale aj tí, s ktorými sa stretávate na ceste do práce, jazdia na rovnakom minibuse atď. Vedľa mien uveďte telefónne číslo, ak ho poznáte. Potom začnite volať. Informácie môžu byť otvorené, keď okamžite poviete, že sa chcete stretnúť a hovoriť o spolupráci v sieťovej spoločnosti, alebo ich môžete uzavrieť, keď zaujmete iba priateľa, ale nehovorte o tom, o čom budete hovoriť počas stretnutia.

3

V závislosti od toho, ako blízko je daná osoba k vám, sa môžu frázy pre konverzáciu líšiť. Napríklad ponuka na stretnutie s cieľom konzultovať prácu pre vás, alebo ak má osoba finančné ťažkosti, povedzte, že pre neho máte zaujímavú ponuku. Na čaj si môžete pozvať aj priateľa, ale vopred vás upozornilo, že s ním chcete niečo prediskutovať.

4

Na stretnutí nám povedzte o spoločnosti, prečo ste si ju vybrali a o zásadách budovania firmy. Hovorte s istotou, úsmev. Nehanbite sa. Ak ste už dosiahli určitý úspech, zobrazte výtlačky svojich zárobkov. Videá, filmy, knihy - všetko vám pomôže inšpirovať človeka k práci v tejto spoločnosti. Na konci stretnutia nezabudnite zistiť, či má účastník rozhovoru otázky, a tiež si vypočuť jeho názor na túto prácu. Nenechajte sa ponáhľať s človekom, aby okamžite rozhodol.

5

Ďalšia schôdza sa odporúča po 24 - 48 hodinách. V tejto chvíli bude osoba starostlivo premýšľať o získaných informáciách, pravdepodobne vyvstanú otázky. Počas druhého stretnutia opakujte priateľovi základné princípy práce, aby sa informácie lepšie absorbovali.

6

Buďte pripravení na skutočnosť, že nie všetci vaši priatelia sa budú chcieť pripojiť k vašej spoločnosti. Môžete súhlasiť s tým, že sa stanú vašimi stálymi zákazníkmi a že ich budete predávať so zľavou. Okrem svojich priateľov požiadajte svojho manžela / manželku alebo rodičov, aby napísali zoznamy svojich blízkych a priateľov.

7

Keď už pracujete so známymi a už máte nejaký úspech pri budovaní štruktúry, máte skúsenosti s vykonávaním prezentácií sieťového podnikania, môžete pokračovať v práci na „studenom trhu“, tj s cudzími osobami, na ktoré môžete použiť letáky., inzeráty pre noviny s pracovnými ponukami. Informácie môžu byť tiež otvorené, naznačujúce spoločnosť, alebo môžu byť uzavreté, len ak sa osoba na stretnutí s vami dozvie o zásadách práce. Alebo sa zoznámte na klinike, kaderníctve, na ihrisku atď.

8

Niektorí ľudia nedôverujú sieťovým spoločnostiam a často dokonca odmietajú počúvať informácie. Po prvé, môže to byť spôsobené skutočnosťou, že človek čelí sieťovému marketingu prvýkrát a od priateľov počul nepríjemné recenzie o finančných pyramídach. Po druhé, váš partner sa mohol stať obeťou podvodníkov tým, že sa pripojil k spoločnosti, investoval veľa peňazí a nakoniec vám zostane nič. Vašou úlohou je odstrániť negatív. Súhlasíte s tým, že existujú finančné pyramídy, musíte ich však odlíšiť od poctivých sieťových spoločností. Nehovorte s partnerom. Takže spôsobíte ešte väčší hnev a neochotu počúvať vás. Využite svoju osobnú skúsenosť. Povedzte nám, prečo ste prišli k tejto spoločnosti, aké sú jej výhody. Niektoré veľké sieťové spoločnosti nemajú zálohu. Zamerajte sa na to. Partner bude vlastniť informácie o vašej spoločnosti, bude vedieť, že je to legálne. Možno nabudúce bude môcť rozlíšiť podvodníkov od čestnej spoločnosti.

Odporúčaná