Druhy činností

Ako prilákať zákazníkov do hotela

Ako prilákať zákazníkov do hotela

Video: Účinná stratégia ako získať prvých zákazníkov (Pýtajte sa Erika) 2024, Júl

Video: Účinná stratégia ako získať prvých zákazníkov (Pýtajte sa Erika) 2024, Júl
Anonim

Je veľmi ťažké prekvapiť zákazníkov hotelov nasýtených všetkými druhmi služieb. Prevládajúci názor, že návštevník by mal byť spokojný s tým, čo mu je ponúkané, neprispieva k rozvoju podnikania. Na prilákanie hostí je potrebné zamyslieť sa nad celou stratégiou služieb.

Image

Návod na použitie

1

Zlepšiť služby zákazníkom. Zorganizujte si službu tak, aby sa návštevníci cítili opatrovaní sami. Nenúťte zákazníkov čakať dlho na dokončenie objednávky, sledujte administrátora, ktorý prijíma hovory a prijíma hostí. Ak si niekto chce rezervovať izbu, ale nemôže sa cez ňu dostať, pravdepodobne pôjde do iného hotela. Preto nenechajte si ujsť návštevníkov. Majiteľ hotela pravdepodobne nebude schopný sledovať všetko sám, takže je potrebné kontrolovať personál pomocou bonusov a penále, čo zvýši ich motiváciu privítať zákazníkov.

2

Vytvorte webovú stránku pre svoj hotel. Vzhľadom na vysokú úroveň hospodárskej súťaže v tejto oblasti je lepšie zveriť propagáciu internetového portálu špecialistovi. Na mieste zorganizujte službu, ktorá umožní zákazníkom vybrať si individuálne podmienky pre pobyt v hoteli. Hostia si môžu vybrať malé veci, ktoré sú pre nich príjemné, napríklad výplň vankúšov, farba bielizne, preferované jedlá. To vám umožní poskytnúť každému návštevníkovi jedinečnú dovolenku, kde bude žiť podľa svojich vlastných podmienok.

3

Prilákajte zákazníkov s deťmi. Nie každý hotel sa môže pochváliť možnosťou zorganizovať slušnú dovolenku pre zákazníkov s deťmi. Vytvorte priestor na hranie, najmite pár pestúnok a do jedál zaradte detskú stravu. Týmto pokryješ širokú škálu zákazníkov, ktorí nemôžu získať primeranú službu vo väčšine ruských inštitúcií.

4

Vyrobte si zľavové karty pre pravidelných návštevníkov a usporiadajte týždňové zľavy na svoje služby. Pre zákazníkov, ktorí pravidelne navštevujú váš hotel, musíte vybudovať systém odmien. Darujte malé príjemné darčeky, ktoré vám umožnia počítať s ďalším prílevom hostí.

Súvisiaci článok

Ako si vybrať hotel pre domáce zviera

priťahovanie zákazníkov do hotela

Odporúčaná