Obchodné riadenie

Ako predať akcie RAO UES

Ako predať akcie RAO UES

Video: RoboMarkets - broker, cez ktorého realizujem nákup a predaj akcií a CFD | InvestičnýBlog.sk 2024, Júl

Video: RoboMarkets - broker, cez ktorého realizujem nákup a predaj akcií a CFD | InvestičnýBlog.sk 2024, Júl
Anonim

Ak máte stále podiely v RAO UES a neviete, čo s nimi robiť, nezúfajte. Existuje východisko z akejkoľvek situácie. Môžete predať svoje akcie. Ako? Budeme o tom hovoriť.

Image

Návod na použitie

1

Oficiálna webová stránka RAO UES má stránku navrhnutú na informovanie akcionárov o svojich cenných papieroch. Na špeciálnej kalkulačke umiestnenej na tejto stránke vypočítajte, ktoré zásoby a aké množstvo máte.

2

Ak to chcete urobiť, vyplňte stĺpce „kmeňové akcie“ a „prioritné akcie“ a uveďte počet cenných papierov, ktoré tam máte. Po vyplnení týchto stĺpcov uvidíte počet a názov akcií, ktoré vlastníte po reorganizácii RAO UES. Tu nájdete ceny na burze. Ak chcete získať hodnotu bloku akcií, vynásobte cenu akcie množstvom.

3

Po reorganizácii RAO UES sa vytvorilo mnoho malých organizácií. Na dokončenie transakcie predaja akcií uzavrite s každou takou organizáciou jednu kúpnu zmluvu. Pre úspešný predaj akcií aktualizujte svoje údaje v registri akcionárov, ak sa zmenili. Potom odošlite prevodný príkaz na dokončenie následnej transakcie a prevod vlastníctva cenných papierov.

4

Na účely predloženia prevodného príkazu overte u notára pravosť podpisu v profile osoby zapísanej v registri, platte za služby registrátora, ktorý vykonáva zmeny v údajoch a vykonáva opakovanú registráciu. Celý balík dokumentov zašlite registrátorovi doporučenou poštou s oznámením.

5

Ak potrebujete poistenie, obráťte sa na sprostredkovateľskú kanceláriu alebo Sberbank. Uzatvorte príslušnú dohodu, aby vaše akcie boli úspešne kótované a predané, v závislosti od ceny a času predaja cenných papierov, ako aj od kótovaných akcií.

Odporúčaná