Obchodné riadenie

Ako predávať med

Ako predávať med
Anonim

Neexistujú takmer žiadne výrobky, ktoré by sa dali porovnávať v liečivej sile k medu. Predaj medu je jedinečný druh podnikania - týka sa tých druhov podnikania, do ktorých môžete v závislosti od vášho miesta v reťazci od výrobcu k zákazníkovi vstúpiť takmer s akýmkoľvek kapitálom. Pre výrobcu medu, ktorý ho vyrába v osobnom včelári, nie je hlavnou vecou cena nafúknuť, potom existuje možnosť okamžite predať veľký objem.

Image

Návod na použitie

1

Na predaj medu musíte mať buď sieť distribútorov, alebo dodať med jednej spoločnosti zaoberajúcej sa jeho balením a ďalším predajom. Čím vyššia je úroveň vybavenia, na ktorom balíte med, tým viac možností musíte med predávať drahšie.

2

Najskôr venujte pozornosť veľkým spoločnostiam, ktoré kupujú med. Samozrejme, že nedajú vysokú cenu, ale ak ich váš med uspokojí kvalitou, sú vám zaručené pravidelné nákupy veľkých dávok.

3

Druhou možnosťou je pracovať so sieťou distribútorov sami. Ak to chcete urobiť, musíte najprv poskytnúť tovar na skúšku, aby ste nadviazali vzťah. V prípade, že sa produkt bude dobre líšiť, distribútori buď od vás kúpia med, alebo budú pracovať za províziu.

4

Ďalšou možnosťou predaja medu je predaj na veľtrhoch. Aby ste sa ich mohli zúčastniť, niekedy musíte zaplatiť určitú sumu peňazí, aby ste si prenajali miesto na stánok. Veľtrhy vo veľkých mestách sa však vyplácajú úplne - pretože na nich môžete predávať med za cenu, ktorá je o niečo nižšia ako trhová cena. A ako viete, trhová cena medu je mnohokrát vyššia ako cena, za ktorú ho dodávatelia kupujú.

Užitočné rady

Střízlivo vyhodnotiť výšku zisku, ktorý chcete získať, inak nebudete môcť med predávať dlho.

Čo treba urobiť, aby ste predali med z vlastného včelína?

Odporúčaná