Obchodné riadenie

Ako predávať svoj produkt so ziskom

Ako predávať svoj produkt so ziskom

Video: Ako predávať viac bez vynaloženia väčšej námahy 2024, Júl

Video: Ako predávať viac bez vynaloženia väčšej námahy 2024, Júl
Anonim

Nákupná činnosť je ovplyvnená nielen priaznivou cenou tovaru, ale aj množstvom rôznych faktorov. Jedná sa o formu služby, inú formu usporiadania tovaru, úspešné osvetlenie obchodu.

Image

Návod na použitie

1

Je potrebné vydať počítadlá „v teplých farbách“.

2

Vymeňte žiarovky svietidiel, vyberte si s farebnou teplotou 4000 kW z bielej. do žltkastého 3 000 Sq.

3

Prenájom dizajnéra! Dizajn je samozrejme vždy relevantný. Modely a bannery s výrobkami na ústnu hygienu sú už klasickým obchodom s potravinami.

4

Dávajte pozor na police pre tovar. Ak prevádzate obchod do samoobsluhy, osobitná pozornosť sa venuje „pravidlu dvoch prstov“. To je vtedy, keď výška police zodpovedá tovaru, ktorý sa na nej predáva. Koniec koncov, malý počet políc v obchode môže výrazne znížiť zásoby výrobkov, a preto to nepriaznivo ovplyvní predaj.

5

Distribuujte tovar správne. Odolajte pokušeniu dať súkromnej značke svojho obchodu iba jednému dodávateľovi alebo tovaru všetky police na úrovni očí, ako aj na úrovni rúk. V žiadnom prípade to nestojí za to.

6

Zvážte vlastnosti horizontálneho zobrazovania tovaru podľa značky. Takéto vystavenie tovaru od jedného výrobcu okamžite zaberá jednu alebo dokonca dve z najziskovejších horizontálnych políc. Sú umiestnené na úrovni očí a po celej dĺžke sekcie. Potom tovar iných značiek musí zaberať menej obľúbené miesta na policiach. Vždy majte na pamäti, že tento typ displeja nemá významné výhody, najmä pre distribútorov všeobecných distribučných produktov.

7

Zvážte aj vlastnosti zvislého zobrazenia podľa typu produktu. Táto stratégia, ktorá premýšľa o tom, ako predávať svoj produkt výhodnejšie, poskytne výsledky. Takýto výpočet je pre nesporného vedúceho dodávateľa skutočne nebezpečný. Takýto výpočet informuje kupujúceho o tom, že tovar, ktorý nasleduje za lídrom na trhu, je skutočným náhradníkom tohto tovaru.

Venujte pozornosť

Na základe farebnej schémy celého obchodného priestoru výrazne ovplyvňuje celkový objem predaja, pretože vytvára v obchode primeranú atmosféru.

V priestoroch obchodného domu sa neodporúča používať farby ako modrá a zelená. Je lepšie zvoliť všetky teplé farby - žltú, červenú a oranžovú.

Užitočné rady

Pri výbere políc dávajte pozor: koniec koncov, v tom istom stojane sú 4 a 9 políc. To znamená, že namiesto 4 lineárnych metrov rozloženého tovaru v obchode získate okamžite 9 metrov. Súhlasíte s tým, že sa jedná o úplne iný obchod so sortimentom a sortimentom. Takže presne viete, ako predať svoj produkt ziskovejším spôsobom s vyšším príjmom.

Takzvaná „vertikálna podniková jednotka“, ktorú v súčasnosti prijíma takmer každý, nespĺňa vysoké požiadavky na maximálnu ziskovosť z každej police. A jednoduché rozdelenie políc medzi dodávateľov už neprinesie vám ani dodávateľovi správny príjem.

Odporúčaná