Obchodná komunikácia a etika

Ako predávať informácie

Ako predávať informácie

Video: Ako predávať cez Ebay / Online predaj a zarábanie z domu 2024, Júl

Video: Ako predávať cez Ebay / Online predaj a zarábanie z domu 2024, Júl
Anonim

O predajcoch informácií sa často hovorí, že predávajú mydlové bubliny. Informácie sa nedotýkajú, aby sa okamžite vyhodnotili prínosy investícií. Riziká kupujúceho sa znásobujú. Preto je predaj informácií osobitným umením, ktoré sa iba vyvíja. Koniec koncov, predchádzajúce storočia boli významnejšie z hľadiska cieľov peňažných výdavkov. Teraz sa predajcovia a kupujúci informácií učia jeden od druhého.

Image

Návod na použitie

1

Zviditeľnite informácie vo forme. Vymyslite balenie materiálu a zverejnite ho na ilustráciu na webovej stránke. Za týmto účelom môžete zapisovať informácie na disky a fotografovať ich. Ak predávate informácie vo forme školení, uverejňujte fotografie. Ľudia by mali vidieť niečo hmatateľné, ľahšie sa rozhodnú o kúpe. Tento materiál by mal byť navyše veľa. Rozdeľte informácie na sémantické časti a zapíšte každú z nich na samostatný disk. A urobte si z toho všetko.

2

Zobraziť výsledky použitia. Skenujte šeky pomocou získaných čiastok. Uverejňujte online recenzie zákazníkov. Pozvite celebrity, aby sa rozprávali o výsledkoch. Kupujúci musí vidieť, že jedná s niečím vážnym.

3

Poskytnite neodolateľnú záruku. Ak máte istotu v kvalitu materiálov, ponúknite prvý deň školenia zadarmo, s možnosťou nezostať nasledujúci deň a neplatiť. Príďte s niečím podobným pre iné formy podávania správ.

4

Dokážte potrebu informácií. Odpovedzte na otázku, prečo sa potenciálny klient bez vašej pomoci nezaobíde.

5

Sprístupnite sa. Uveďte podrobnosti o účte, názov organizácie, všetky kontaktné telefóny a ďalšie spôsoby komunikácie. Umiestnite certifikáty, certifikáty, fotografie s cenami a poďakovanie na webovú stránku. Zákazníkom zobrazujte osobné fotografie a videohovory. Čím konkrétnejšie sa stanete, tým väčšia bude dôvera ľudí.

Venujte pozornosť

Snažte sa nenapodobňovať predajcov iných informácií. Často robia nedbalé weby, ktoré nie sú dôveryhodné. Ak vaša spoločnosť nie je slávna, potkajte sa s dobrým dizajnérom a copywriterom. Dobre udržiavaný pozemok pripomína dobre udržiavaného človeka, s ktorým je príjemnejšie sa vysporiadať.

Užitočné rady

Otestujte predajnú metódu prostredníctvom cudzincov. Ak predávate informácie prostredníctvom tejto stránky, nájdite vo svojom meste osobu, ktorá sa v zásade zaujíma o vašu tému. Dajte ho do počítača a sledujte, ako reaguje na predajný text. Opýtajte sa, čo rozumel. Ak je jeho príbeh vzdialený od významu vašej hlavnej myšlienky, je potrebné niečo dokončiť.

Príklad informácií o predaji

Odporúčaná