obchodné

Ako predávať papiernictvo

Ako predávať papiernictvo

Video: Nepodceňujte predaj známok vo fotokopírovacích obchodoch a kancelárskych potrebách 2024, Júl

Video: Nepodceňujte predaj známok vo fotokopírovacích obchodoch a kancelárskych potrebách 2024, Júl
Anonim

Kancelárske potreby sú ziskové a sľubné podnikanie. V tejto oblasti je však medzi firmami vysoká konkurencia a ak chcete vyhrať „bitku“ o klienta, musíte sa stať skutočným profesionálom vo svojom odbore.

Image

Návod na použitie

1

Pri organizovaní predaja kancelárskych potrieb prihliadajte na špecifiká tohto produktu. Po prvé, vzhľadom na malú veľkosť väčšiny kancelárskych potrieb je pre prvého zákazníka veľmi ťažké nájsť produkt. Preto by ste mali tento proces čo najviac urýchliť a uľahčiť. Na police umiestnite veľké, farebné značky so zodpovedajúcimi grafickými obrázkami rôznych typov kancelárskych potrieb. Navigácia pre návštevníkov bude teda omnoho jednoduchšia.

2

Po druhé, usporiadajte produkt tak, aby bolo vhodné ho prezerať a fotografovať. Veľké a podobné výrobky (obaly na spisy, obaly na notebooky, papier do tlačiarne atď.), Ktoré nemusia byť starostlivo preskúmané a preskúmané ich funkčné vlastnosti, sú stanovené. A dajte na stredné a horné police malé predmety (ceruzky, perá, gumy, nožnice atď.), Ktorých kvalitu je potrebné skontrolovať.

3

Pri kúpe kancelárskych potrieb kupujúci nevenuje pozornosť predovšetkým vzhľadu výrobku, ale jeho funkčným vlastnostiam. Preto pre úspešné obchodovanie dávajte ľuďom príležitosť spoznať výrobky lepšie. Ak pracujete v samoobsluhe, umiestnite papierové nálepky vedľa pultu, kde sú písacie potreby. Každý kupujúci bude potom môcť otestovať svoje pero alebo ceruzku a uistiť sa, že vybraný model píše.

4

Umiestnite nálepky blízko stojana s korektormi. Toto pomôže nielen vytvoriť príjemné prostredie pre kupujúceho, ale tiež výrazne zníži počet sťažností týkajúcich sa kvality tovaru. Faktom je, že kvôli špecifickým chemickým vlastnostiam korektory vyrobené vo forme pier často zhustnú ešte pred použitím. To sťažuje vytlačenie produktu cez úzku dieru, takže korektor nefunguje. Ak dáte zákazníkom príležitosť otestovať vybraný produkt a oni narazia na kópiu s chybou, jednoducho si vyberú iný.

Odporúčaná