Druhy činností

Ako predať zmrzlinu

Ako predať zmrzlinu

Video: Predaj zmrzliny Kostoľany nad Hornádom Kostolianska zmrzlina 2024, Júl

Video: Predaj zmrzliny Kostoľany nad Hornádom Kostolianska zmrzlina 2024, Júl
Anonim

Výroba a predaj zmrzliny je ziskový podnik, ale trh je dosť nasýtený ponukami. Ak sa nebojíte konkurencie, môžete skúsiť začať predávať sladkosti v niektorom nedávno otvorenom obchodnom centre.

Image

Budete potrebovať

  • - registračné dokumenty;

  • - záver o SES;

  • - obchodné priestory;

  • - obchodné vybavenie;

  • - dodávatelia;

  • - zamestnanci;

  • - znamenie.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa na daňovom úrade ako samostatný podnikateľ. Pri výbere daňového systému dávajte pozor na imputovanú daň z príjmu, ktorá je najvhodnejšia pre malé predajne, pretože nepotrebujete pokladňu, aby ste vôbec pracovali, a výška odpočtov od vás bude stanovená v závislosti od záznamu predajnej oblasti.

Zabezpečte prenájom obchodného miesta. Malo by ísť o preplnenú chodbu.

2

Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné získať povolenie na hygienicko-epidemiologickej stanici.

3

Získajte mrazničky na hrudi a vitríny. Ich množstvo a technické vlastnosti budú závisieť od sortimentu.

4

Dohodnite sa s dodávateľmi. Bude originálnejšie a výnosnejšie predávať zmrzlinu, ktorú si klient bude môcť vyrobiť podľa vlastnej chuti. Na prácu budete potrebovať oblátkové šišky rôznych veľkostí, jednorazové kartónové kelímky, nádoby s náplňou zmrzliny rôznych chutí, ako aj fľaše so sirupmi a krémami, poháre so sypaním.

5

Ak nebudete stáť za pultom, budete potrebovať predajcu. Musí mať vo svojich rukách hygienickú knižku s včasnými testami.

6

Reklama na preplnenom mieste vo vašej zásuvke prakticky nie je potrebná, hlavnou vecou je vytvoriť jasný, pútavý nápis.

Užitočné rady

Ak chcete, aby vaša značka už bola na trhu známa, môžete si kúpiť licenciu od veľkej spoločnosti, ktorá predáva zmrzlinu. Pre malé množstvo vám poskytnú nielen meno, ale tiež poskytnú informačnú podporu vo všetkých fázach práce.

Ak chcete zvýšiť predaj, uistite sa, že sa vaša zásuvka môže pohybovať. Potom môžete svoj stánok doručiť na párty pre deti alebo na masívnu pouličnú udalosť.

Odporúčaná