Druhy činností

Ako predávať koláče

Ako predávať koláče

Video: Skrýša na koláče (NAŠI) 2024, Júl

Video: Skrýša na koláče (NAŠI) 2024, Júl
Anonim

Dopyt po rýchlom občerstvení zostal dlhý čas vysoký a dokonca vykazuje pomalý, ale stabilný rast. Preto podnikanie v oblasti predaja koláčov vám môže priniesť dobré zisky.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registrácia a povolenia;

  • - obchodné vybavenie;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Ak chcete začať nové podnikanie, musíte počítať všetky náklady a možný príjem. Na tento účel vypracujte podnikateľský plán. Jeho vývoj môže byť zverený aj odborníkom tým, že im poskytne všetky potrebné informácie.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ alebo vytvorte právnickú osobu. Nezabudnite, že na neskorší obchod s potravinami budete potrebovať aj povolenia od zdravotníckej a epidemiologickej služby.

3

Premýšľajte o tom, kde a ako budete implementovať koláče, pretože existuje veľa možností.

Koláče môžete predávať vo veľkom množstve do rôznych stravovacích zariadení a obchodov. Z tohto dôvodu nebudete potrebovať takmer nič okrem kancelárie (dá sa úspešne zorganizovať vo vlastnom byte alebo dome) a dopravy. Mnoho podnikateľov uprednostňuje predaj koláčov prostredníctvom špecializovaných stanov alebo mobilných stojanov. V súčasnosti sú v predaji aj predajné automaty na predaj pečiva. Vo svojej najjednoduchšej modifikácii môžu obsahovať chladený bunkr na skladovanie koláčov a modul na ohrev alebo varenie, ktorý funguje ako mikrovlnná rúra.

Môžete si zariadiť doručovanie horúcich koláčov do svojho domu, ale radšej by ste si dopriali takúto službu s existujúcim odbytiskom.

4

Potom, ak je to potrebné, nájdite miestnosť alebo miesto pre umiestnenie zásuvky. Takýto majetok je možné kúpiť alebo prenajať.

5

Kúpte si všetko potrebné vybavenie. Jeho sada bude závisieť od zvolenej metódy predaja koláčov.

6

Ak sa budete nezávisle zaoberať výrobou pečenia, nájdite dodávateľov surovín. V opačnom prípade zariadte dodávateľa koláčikov. Vyberte si pre spoluprácu spoľahlivé a známe spoločnosti, pretože život a zdravie zákazníkov môžu závisieť od vás.

7

Ak budete predávať koláče prostredníctvom stacionárnych alebo mobilných kioskov, budete potrebovať predajcov. Na implementáciu veľkoobchodných sérií produktov je vhodné vytvoriť sieť obchodných zástupcov alebo manažérov najímania pracovníkov. Pamätajte, že zamestnanci, ktorí sú v priamom kontakte s potravinami, musia mať lekárske záznamy.

8

Postarajte sa o reklamu. V prípade miestneho obchodu postačia značky a stĺp. Ak sa chcete stať veľkoobchodným dodávateľom produktov, môžete zverejňovať informácie o sebe v špecializovaných publikáciách, na internete, posielať obchodné ponuky a uskutočňovať chladné hovory s potenciálnymi partnermi.

predaj koláčov

Odporúčaná