Obchodné riadenie

Ako propagovať svoju spoločnosť

Ako propagovať svoju spoločnosť

Video: How to write a business plan_SI 2024, Júl

Video: How to write a business plan_SI 2024, Júl
Anonim

Pre veľký počet podnikateľov, ktorí propagujú svoju spoločnosť s minimálnymi nákladmi, je veľmi naliehavá úloha. V tomto prípade však nezabudnite, že na ceste k nízkorozpočtovým technológiám je veľa úskalí. Na jednej strane by ste si mali aspoň udržať svoju zákaznícku základňu a na druhej strane sa pokúsiť vyniknúť na trhu a prilákať nových zákazníkov. Úloha je pomerne komplikovaná a tu je niekoľko tipov, ktoré by sa vám mohli hodiť.

Image

Budete potrebovať

na to potrebujete malý rozpočet.

Návod na použitie

1

Získajte dôveru svojich zákazníkov. V hospodárskej kríze je pre spoločnosť dôležitý každý zákazník. Pokúste sa pozrieť na svoju značku, váš produkt / službu, akoby zvonku - očami klienta. Zamyslite sa nad tým, čo priťahuje zákazníkov do vašej spoločnosti, a naopak, vás to desí. Pokúste sa vytvoriť optimálne a atraktívne podmienky pre svojich stálych zákazníkov.

2

Kontaktujte nás. Urobte dotazník alebo prieskum medzi svojimi stálymi zákazníkmi a partnermi - čo sa im páči a čo sa im nepáči pri práci vašej spoločnosti, ktorý produkt alebo služba je najatraktívnejší a ktorý zaberá priestor na policiach. Takto môžete zmeniť pozíciu spoločnosti k lepšiemu a rozšíriť ponuku tak, aby bola rozmanitejšia a žiadanejšia.

3

Preskúmajte svojich konkurentov. Niekto uprednostňuje priateľstvo s konkurenciou. Veľké spoločnosti, ktoré už dlho a pevne obsadili miesto na trhu, si to však môžu dovoliť. Pre rozvojovú spoločnosť je veľmi užitočné študovať produkt úspešného konkurenta, jeho rozvojovú a propagačnú stratégiu, prácu na internete a cenovú politiku. Ak existuje dobrý príklad, ktorý treba nasledovať, neváhajte ho nasledovať.

4

Použite výmenný obchod. Dohodnite si s priateľskou spoločnosťou výmenu odkazov a bannerov na webe, reklamných brožúr a letákov. Strávte spoločnú propagáciu.

5

Kancelária ako miesto predaja. Nechajte svoju kanceláriu predajcom solídnej povesti vašej spoločnosti. Vaša kancelária alebo obchod je povinný inšpirovať klienta myšlienkou, že všetko, čo robíte, robíte pre jeho pohodlie a výhody. Váš klient by sa mal cítiť tak vo vašej kancelárii alebo v obchode, aby myšlienka: „Je to tu dobré, páči sa mi to tu.“

6

Vlakový personál. Nájdite si čas na zaškolenie personálu. Pamätajte, že dobrý predajca, nielen vo všetkých jemnostiach, by mal poznať všetky klady a zápory produktu, ale aj zdvorilo a kultúrne hovoriť s návštevníkom.

7

Optimalizujte svoje webové stránky. Preskúmajte stránky úspešných spoločností vo vašej oblasti, ktoré zaujímajú prvé riadky v rebríčku vyhľadávacích nástrojov. Pozrite sa, ako ich propagujú na webe, ktoré texty uverejňujú, ako dodávajú informácie a priťahujú zákazníkov. Využite ich skúsenosti a doplňte ich svojimi vlastnými „vrcholmi“.

Venujte pozornosť

Pokúste sa spoznať priateľov v tlači. Pomôže vám to získať reklamné zľavy.

Užitočné rady

Propagácia spoločnosti s nízkorozpočtovou technológiou je zdĺhavý a starostlivý proces. Urobte to dôsledne a budete mať úspech.

PUP.ee, účtovný spravodajský portál

Odporúčaná