Obchodná komunikácia a etika

Ako vykonávať elektronické ponuky

Ako vykonávať elektronické ponuky

Video: EKS - Proces obchodovania 2024, Júl

Video: EKS - Proces obchodovania 2024, Júl
Anonim

Elektronické predkladanie ponúk znamená systém interakcie medzi spotrebiteľom a dodávateľom, predajcom a kupujúcim prostredníctvom internetu. Zákazníkom v týchto výberových konaniach sú spravidla štátne a obecné inštitúcie, výkonní umelci sú v procese vykonávania rovnakých elektronických výberových konaní.

Image

Návod na použitie

1

Výhody takého systému spočívajú v tom, že tak zákazník, ako aj dodávateľ, si okrem úspory času dokážu uvedomiť, a teda získať nehnuteľnosť, iné predmety alebo služby vo svoj prospech. Mali by ste vedieť, že hlavným rozdielom medzi elektronickým dražením a bežnými aukciami je to, že na internete sa dražba usiluje o zníženie nákladov a nie o ich zvýšenie.

2

Ako vykonávať elektronické ponuky. Okamžite by som chcel poznamenať, že všetky aukcie (tendre) uskutočňované na internete sa riadia platným zákonom.

3

Obchody sa konajú iba na akreditovaných elektronických obchodných platformách určených na tento účel. Takáto platforma (internetový zdroj) by mala byť v súlade so všetkými normami a požiadavkami zákona, mala by poskytovať pohodlnú a najdôležitejšiu bezpečnú interakciu medzi všetkými uchádzačmi od začiatku do konca transakcie.

Takže, ako vykonávať elektronické ponuky, pravidlá pre držanie.

4

Musíte sa zaregistrovať na elektronickej stránke, na ktorej sa uskutoční aukcia záujmu.

Je potrebné vytvoriť elektronický digitálny podpis (elektronický digitálny podpis).

5

Od samého začiatku ponukového konania a počas jeho trvania môžete robiť svoje cenové ponuky, ktoré nepresiahnu deklarovanú hodnotu zákazky. Okrem toho, ak už návrh predložil iný účastník, váš návrh by ho nemal prekročiť. Nezabudnite, že svoje návrhy posielate opakovane.

6

Aukcia sa považuje za dokončenú a elektronické ponúkanie cien sa ukončí, ak v určitej lehote, spravidla do 1 hodiny od okamihu začatia ponúk alebo po poslednej ponuke navrhovateľa, nedostanú žiadne ďalšie nové ponuky za nižšiu cenu.

7

Na konci ponuky sa určí víťaz a účastník, ktorý ponúkol najlepšiu ponuku za cenu, ktorá nasledovala po ponuke víťaza. Výhercov v elektronickom ponukovom konaní uznáva účastník, ktorý ponúkol najnižšiu cenu zákazky.

8

Do niekoľkých minút od predloženia ponuky dostanete e-mailom oznámenie (protokol) o výsledkoch elektronického ponúkania ponúk.

Je potrebné poznamenať, že elektronické ponukové konania umožňujú rýchlejší vývoj nielen pre veľké objekty, ale aj pre malé podniky.

Odporúčaná