Druhy činností

Ako predávať tovar

Ako predávať tovar

Video: Ako predávať na eBay - Diel 1 2024, Júl

Video: Ako predávať na eBay - Diel 1 2024, Júl
Anonim

Každá ihlankyňa, ktorá chce zarobiť vlastnou prácou, vyvstáva otázka, ako predávať hotové výrobky. Táto otázka je obzvlášť dôležitá, keď žena odíde na materskú dovolenku alebo dosiahne dôchodkový vek a nevie, kam uplatniť svoje zručnosti.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete, aby vaše podnikanie uspelo, rozhodnite sa, čo je v prvom rade záujmom kupujúcich a je najväčší dopyt. Vo vašom meste sú určite veľké vyšívacie obchody, choďte tam a poskytnite niekoľko ukážok svojej kreativity. Podľa toho, čo si kúpite, môžete pochopiť, ktoré veci sú najobľúbenejšie. Zvyčajne to sú prikrývky na posteľ a prikrývky vyrobené v štýle patchwork, rôzne záclony, obrúsky, obrusy, šatky, oblečenie v etnickom a rustikálnom štýle. Vyžadujú sa tiež šperky z kameňov, plastov, kože, pletených odevov pre batoľatá, kostýmov pre psov, suvenírov a podobne. Ak chcete vyšívať, neinvestujte svoju prácu do veľkých obrazov. Sú veľmi pracné, pre kupujúcich drahé a predávajú sa zriedka. Výšivky sa zvyčajne vyrábajú na zákazku.

2

Najoptimálnejším spôsobom je predaj produktu prostredníctvom internetu.

Kupujúceho nájdete na rôznych online veľtrhoch, aukciách a v obchodoch. Vytvorenie vlastnej webovej stránky nie je vôbec potrebné, musíte však mať stránku v časopise. Táto stránka by mala byť vašou tvárou. Ak sa vám to páči, návštevník stránky sa v 50% prípadov stane kupujúcim. Táto stránka by mala viesť k vášmu účtu v internetovom obchode. Ako inak môže návštevník kúpiť vaše produkty?

3

Úspech stránky závisí od dobre navrhnutého portfólia. Všetky obrázky vašich výrobkov, ktoré do nich umiestnite, musia byť vysokej kvality. Vaše remeslá by pre kupujúceho mali vyzerať „chutne“, aby si vedel predstaviť, ako môže váš produkt použiť v jeho živote. Uľahčí to nielen podpisovanie častí, ale aj obsah obrázkov. Pokiaľ ide o šperky - urobte krásny portrét, ktorý vo vašich položkách zobrazí krásne dievča.

4

Nechajte odkazy na svoje portfólio na tematických fórach. Len sa snažte, aby vyzerali harmonicky, inak ich moderátori odstránia a zablokujú vaše účty.

5

Pri umiestňovaní produktov na stránky online obchodov postupujte podľa týchto pravidiel:

- Umiestnite svoje výrobky do tých rubrík, kde ich nájdu potenciálni zákazníci.

- Popíšte podrobne svoj produkt a povedzte nám, aký prínos bude kupujúci získať z nákupu tohto produktu.

- Bez obrázkov je nepravdepodobné, že by ste si produkt kúpili, bez ohľadu na to, aký je jeho popis zvodný.

- Platobné a dodacie podmienky by mali byť ľahko pochopiteľné.

- Čím viac položiek nastavíte, tým je pravdepodobnejšie, že si niečo vyberú. Kupujúci vždy sledujú tieto odkazy a je lepšie nechať ich, aby si vybrali z vašich produktov, ako ich porovnávajú s ostatnými.

- Pri odosielaní tovaru urobte kupujúcemu malé prekvapenie. To zvýši vašu dôveryhodnosť v jeho očiach a určite sa stane vašim zákazníkom.

Užitočné rady

Staňte sa pešou reklamou pre svoju kreativitu. Oblečte si svoje výrobky a noste ich všade a vždy. Môžete tak nielen nájsť potenciálnych kupcov, ale tiež zistiť, či sú vaše výrobky skutočne také dobré, ako si myslíte.

Odporúčaná