rozpočtovanie

Ako podať správu o spoločnosti Ltd.

Ako podať správu o spoločnosti Ltd.

Video: Dôležitá správa: Odpady! Zodpovednosťou ochránime aj pracovníkov zberových spoločností 2024, Júl

Video: Dôležitá správa: Odpady! Zodpovednosťou ochránime aj pracovníkov zberových spoločností 2024, Júl
Anonim

Podávanie správ o LLC je možné tromi spôsobmi: zdaniť ju osobne, zveriť túto prácu zástupcovi prostredníctvom splnomocnenca alebo zaslať poštou daňovému inšpektorátu a mimorozpočtovým fondom (dôchodkové a sociálne poistenie).

Image

Budete potrebovať

  • - tlač;

  • - plniace pero;

  • - pas;

  • - plnomocenstvo;

  • - poštová obálka, hlavičkový papier príloh a oznámenia o doručení.

Návod na použitie

1

Pri osobnom predkladaní výkazov generálny riaditeľ spoločnosti potvrdzuje všetky potrebné dokumenty pečiatkou a podpisom a predkladá ich daňovému úradu, oddeleniu dôchodkových fondov alebo pobočke fondu sociálneho poistenia.

Všetky účtovné doklady musia byť vytlačené v dvoch exemplároch alebo z nich musia byť fotokopírované, na ktoré sa na inšpekciu alebo fond uvedie značka prijateľnosti. Pri predkladaní dokladov môže byť potrebné predložiť cestovný pas.

2

Riaditeľ spravidla nemá čas predkladať správy o prípadoch a túto prácu zveruje svojmu zástupcovi. Postup je rovnaký ako pri osobnom odovzdaní, zástupcovi však musí byť udelené plnomocenstvo. Označuje, komu (úplné meno a cestovný pas zástupcu) a čo presne organizácia dôveruje (predkladanie daňových správ, prijímanie potrebných dokladov atď.).

Notárske vízum nie je potrebné, postačuje podpis prvej osoby spoločnosti a jej pečať.

3

Ak chcete posielať správy poštou, musíte prísť na poštu, kúpiť si obálku A4, formuláre na doručenie a inventár investícií. Urobte súpis s uvedením názvov dokumentov a počtu hárkov. U každého dokumentu uveďte cenu, pretože zoznam sprevádza iba hodnotné listy. Cenu si nastavíte sami, ale nezabudnite, že to ovplyvňuje náklady na odchod. Na obálke a oznámení uveďte adresy príjemcu a odosielateľa, priložte účtovné doklady k obálke a zašlite ich spolu s vyplnenými formulármi prevádzkovateľovi. Inventár musí byť certifikovaný vedúcim oddelenia. Zaplaťte poštovú službu a uložte potvrdenie. Dátum nahlásenia sa bude považovať za deň odoslania.

Odporúčaná