ostatné

Ako urobiť stánok

Ako urobiť stánok

Video: 14. ročník Fishing Show-Stánok STARBAITS 2024, Júl

Video: 14. ročník Fishing Show-Stánok STARBAITS 2024, Júl
Anonim

Pri začatí podnikania chce každý ušetriť peniaze, a to je celkom rozumné. Jedným zo spôsobov, ako ušetriť peniaze pri otváraní stánku, je samostatne postavená budova. Ak sa chcete sami zastaviť, musíte poznať niektoré body.

Image

Budete potrebovať

  • - kovové rúry;

  • - pozinkovaný plech;

  • - drevotrieskové dosky;

  • - expandovaný polystyrén;

  • - iné stavebné materiály podľa vášho uváženia.

Návod na použitie

1

Najjednoduchším a najlacnejším stánkom je zváraný rám. Ak chcete zostaviť, musíte najprv nainštalovať rám. Kovové rúry sú tým najlepším materiálom, pretože iné materiály (kanál, profil) nezabezpečia vášmu stánku požadovanú pevnosť.

2

Teraz venujte pozornosť spodnej časti rámu, bude trojvrstvový. Mal by byť opláštený nejakým materiálom odolným voči vlhkosti: napríklad pozinkovaný plech alebo rubimast. Je to potrebné na ochranu interiéru pred škodlivými účinkami vlhkosti. Ďalšou vrstvou je drevotrieska a tretia vrstva je podľa vášho výberu.

3

Potom by mal byť hotový rám opláštený. Na pokovovanie môžete použiť pozinkovaný profilovaný plech. Môže byť tiež použitý ako materiál na strechu.

4

Na dekoráciu interiéru je najlepšie použiť drevotrieskovú dosku. Tepelnoizolačný materiál pre kiosk je polystyrénová pena alebo minerálna izolácia - chráni pred vlhkosťou a chladom.

5

Dvere kiosku by tiež mali mať tesnenie izolácie, aby sa zabránilo prievanu.

6

Výklady môžu byť vyrobené z dvojskiel. Dajte pozor, aby boli zakryté kovovými okenicami. Toto bude chrániť váš kiosk pred neočakávanými hosťami.

7

Teraz, keď je hotový kiosk, najdôležitejšie je viesť elektrinu, inštalovať zásuvky, vypínače.

Venujte pozornosť

Nainštalujte kiosk v určitej vzdialenosti od zeme, aby sa zabránilo vlhkosti a zamrznutiu. Na tento účel sú vhodné betónové tvárnice alebo malé tehlové základy.

Užitočné rady

Kiosk môže byť opláštený nielen pozinkovanými profilovanými doskami, ale tiež PVC panelmi (obklad). Oba materiály majú trvanlivosť a pevnosť.

Ako podlahová krytina sa môže použiť vlnitý hliníkový plech alebo linoleum.

Vlnitý plech je odolný materiál, odolný voči rôznym vplyvom, vysoko ekologický.

Linoleum - je nepodložené a so základňou. Prvá možnosť má dobrú odolnosť proti vlhkosti a nízku cenu. Linoleum na základni je drahšie, ale zároveň oveľa silnejšie.

Odporúčaná