management

Ako vytvoriť vonkajšiu reklamu

Ako vytvoriť vonkajšiu reklamu

Video: Ako vytvoriť vonkajšiu omietku stavby? | Ytong 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť vonkajšiu omietku stavby? | Ytong 2024, Júl
Anonim

Reklama je potrebná pre takmer akýkoľvek produkt. Nie všetky typy sú samozrejme vhodné pre absolútne každý výrobok. V každej oblasti podnikania existujú možnosti, ktoré prinášajú maximálny výnos, a sú také, ktoré sú takmer nerentabilné. Jeden druh reklamy je však takmer univerzálny. Toto je vonkajšia reklama.

Image

Budete potrebovať

Reklamné bannery, reklamné lavice, bannery, biele plátno, projektor, reklamy, plagáty.

Návod na použitie

1

Prenajímajte alebo kupujte niekoľko billboardov jeden po druhom. Umiestnite na ne bannerové reklamy. Prvá možnosť: umiestnite na ne rovnaké obrázky, čím sa zlepší zapamätanie vášho produktu a zlepší sa rozpoznanie značky. Druhá možnosť: prísť s originálnym rozložením komiksu s jasne viditeľnými informáciami (je lepšie, ak každý nasledujúci obrázok bude pokračovať v predchádzajúcej téme) a umiestniť ich na billboardy. Svetlý pozemok upúta pozornosť ľudí, budú hľadieť očami na ďalší obrázok. Takže na podvedomej úrovni si človek bude pamätať názov vašej organizácie alebo produktu.

2

Napíšte mestskej správe list, v ktorom sa chcete podieľať na zdokonaľovaní mesta. Je nepravdepodobné, že dostanete zápornú odpoveď. Uzavrieť dohodu so správou, že do mesta vložíte určitý počet lavičiek (alebo nádob na odpadky) úplne zadarmo. Objednajte si lavičky pomocou vlastnej reklamy. Takto ušetríte veľa peňazí, pretože náklady na lavicu v porovnaní s nákladmi na reklamu na nej sú zanedbateľné.

3

Zistite, či vo vašom meste existujú monitory, ktoré vysielajú reklamy. Nezabudnite sa pozrieť na ich umiestnenie. Ak sa nachádzajú na miestach, kde sa často vyskytujú dopravné zápchy, objednajte si a umiestnite svoje videá.

4

Prenajmite si miesto pred známym klubom, kino alebo reštauráciou. Objednajte si remorkéry (alebo ich urobte sami, ak máte vybavenie) a zaveste ich.

5

Nájdite každú rozostavanú budovu na 5 poschodiach. Je lepšie, ak sa nachádza v preplnených miestach. Podpísanie zmluvy s organizáciou, ktorá sa zaoberá výstavbou jedného z koncov domu na prenájom. Zaveďte zmluvný priestor do bielej látky. Prenajmite (alebo kúpite) veľký projektor. Nahrajte niekoľko reklám a vysielajte ich v tejto budove.

6

Prenajať priestor na niekoľkých stánkoch. Vytvorte malé reklamné plagáty s odtrhávacími kupónmi, ktoré poskytujú určitú zľavu na váš tovar alebo služby. Podajte inzerát.

Venujte pozornosť

Ak vaša reklama nevyčnieri od ostatných, zisk bude nižší. V žiadnom prípade vás upozornite na zákazníka.

Užitočné rady

Skontrolujte rôzne možnosti inzercie a nájdite tú, ktorá vám maximalizuje návratnosť.

Súvisiaci článok

Nelegálna reklama - kde sa môžete sťažovať?

Článok o pravidlách vonkajšej reklamy

Odporúčaná