obchodné

Ako si vyrobiť škôlku

Ako si vyrobiť škôlku

Video: INSPIRACE K VYTVOŘENÍ ŠKOLNÍ NÁSTĚNKY/ BACK TO SCHOOL 2024, Júl

Video: INSPIRACE K VYTVOŘENÍ ŠKOLNÍ NÁSTĚNKY/ BACK TO SCHOOL 2024, Júl
Anonim

Organizácia škôlky nie je ľahká úloha. Neskôr prinesie školka nejaký príjem, ale musíte investovať veľa práce, úsilia a peňazí. Údržbu škôlky môže vykonávať iba osoba, ktorá má ukončené vzdelanie vo veterinárnej alebo zootechnickej špecializácii.

Image

Budete potrebovať

Izba a priľahlá oblasť

Návod na použitie

1

Vytvorte názov pre budúcu škôlku. Skontrolujte, či je zamestnaný. Príďte s druhým záložným menom pre prípad, že by sa na poslednú chvíľu objavilo prvé meno. Zaregistrujte svoju budúcu škôlku v miestnej organizácii v závislosti od typu zvierat, ktoré plánujete chovať. Napríklad, ak ide o psov, zaregistrujte chovateľskú stanicu v organizácii zastupujúcej Ruskú cynologickú federáciu.

2

Vyberte si miesto pre budúcu škôlku. Ideálne by to mal byť vidiecky dom s veľkým okolím. Čerstvý vzduch je nevyhnutný pre zdravie zvierat. Ak nie je možné dom ihneď prenajať alebo kúpiť, v byte sa môžu chovať niektoré zvieratá, napríklad psy alebo mačky. Veľkosť škôlky závisí od vašich plánov. Bude dobré, ak bude mať rezervu na ďalšie rozširovanie.

3

Plochu vymedzenú škôlkou rozdeľte do niekoľkých zón v závislosti od potrieb zvierat. Napríklad, ak plánujete rozmnožiť najlepších priateľov danej osoby, nezabudnite pri plánovaní, aby škôlka mala mať aspoň tri zóny: pre šteniatka, pre dospelých a pre choré zvieratá. Tieto zóny musia nekomunikovať. Pre kone sú potrebné samostatné stánky. Získajte vybavenie, ktoré potrebujete pre škôlky. Naši menší priatelia by sa v ňom mali cítiť dobre a pohodlne. Získajte pre nich všetko, čo potrebujete nielen pre pestovanie, ale aj pre prípady chorôb.

4

Získajte samicu / samicu, ktorá bude základom budúcich potomkov vo vašej chovateľskej stanici. Zviera musí byť čistokrvné, mať na úradných výstavách rodokmeň predkov. Každé zviera a každé plemeno má svoje vlastné požiadavky. Študujte ich a postupujte podľa odporúčaní chovateľov.

Odporúčaná