management

Ako vytvoriť čiarový kód

Ako vytvoriť čiarový kód

Video: Corel Draw - ako vytvoriť EAN čiarový kód Slovensky 2024, Júl

Video: Corel Draw - ako vytvoriť EAN čiarový kód Slovensky 2024, Júl
Anonim

Navonok je čiarový kód na prvý pohľad logickou sekvenciou čiernych pruhov rôznych hrúbok na bielom pozadí. V skutočnosti však v tomto poradí existujú vnútorné princípy konštrukcie, ktoré sú rovnaké pre všetky čiarové kódy. A vďaka nim je každý čiarový kód jedinečný.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete vytvoriť skartovací kód, musíte kontaktovať organizáciu UNISCAN / GS1 RUS. Je to ona, ktorá je ako jediná predstaviteľka medzinárodného systému GS1 v Rusku zapojená do vydávania globálne jedinečných číselných kódov tovaru a služieb.

2

Po získaní predstavy o systéme a medzinárodných štandardoch čiarových kódov výrobkov kontaktovaním organizácie UNISCAN pri výrobe čiarových kódov pre výrobky musíte urobiť nasledujúce: • Vyplňte žiadosť o vstup do združenia v predpísanej forme.

• Vyberte si z celej škály svojich výrobkov zoznam, pre ktorý chcete vytvoriť čiarové kódy.

• Zaplaťte registračný poplatok a náklady na ročný pobyt v združení, predložte podporné dokumenty UNISCAN / GS1 RUS.

3

Po registrácii v systéme UNISCAN a prijatí všetkých potrebných informácií na vytváranie a tlač čiarových kódov si stiahnite špeciálny nástroj, ktorý vám umožní vytvoriť čiarový kód na základe zadaných informácií. Tento program sa nazýva BarCode. S ním môžete získať grafický obrázok čiarového kódu. Prijatý čiarový kód môžete použiť na balenie produktu alebo na zobrazenie na štítkoch.

Venujte pozornosť

Každý rok, počnúc registráciou a združením GS1, bude musieť vaša organizácia zaplatiť členský poplatok.

Združenie automatickej identifikácie „UNISCAN / GS1 RUS“

Odporúčaná