obchodné

Ako si vytvoriť svoj vlastný televízny kanál

Ako si vytvoriť svoj vlastný televízny kanál

Video: Ako si SPRÁVNE založiť účet na YouTube a vylepšiť svoj YouTube kanál hneď od začiatku (Video Návod) 2024, Júl

Video: Ako si SPRÁVNE založiť účet na YouTube a vylepšiť svoj YouTube kanál hneď od začiatku (Video Návod) 2024, Júl
Anonim

Vytvorenie vlastného televízneho kanálu nie je ani zďaleka jednoduché. Okrem veľkého množstva práce s potrebnými dokumentmi a vybavením je tu ešte jedna vec, ktorá nie je o nič menej dôležitá. Je potrebné zostaviť dobrý tím kreatívnych odborníkov a potom nasmerovať všetku ich energiu na vytvorenie nového jedinečného televízneho kanála.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoj televízny kanál ako nové médium. Ak chcete tento problém vyriešiť, môžete využiť služby špecializovaných spoločností. Na to, aby ste mohli zaregistrovať nový televízny kanál, musíte prísť s jeho menom, premýšľať o frekvencii vysielania, opísať zamýšľaný formát kanála a o tom, do akej miery bude schopný vysielať, ako aj o tom, kto bude cieľovým publikom.

2

Zamyslite sa nad tým, ktoré témy môžete pokryť a ktorá časť vášho kanála môže byť definovaná pre reklamu. Upozorňujeme, že registračné obdobie spravidla netrvá dlhšie ako jeden kalendárny mesiac.

3

Zaplaťte štátny poplatok. Jeho veľkosť sa môže líšiť v závislosti od použitého vysielacieho územia, jeho objemu, ako aj od predmetu televízneho kanála, ktorý ste nahlásili. Ak kanál zostavíte ako jednotlivec, na registráciu potrebujete iba kópiu pasu.

4

Oznamujte nový kanál na fórach rôznych profesijných skupín novinárov a na určitých zdrojoch venovaných televíznym témam. Zároveň sa pokúste opísať približný koncept televízneho kanála a sformulovať kritériá, podľa ktorých môžete vybrať zamestnancov. Personálne požiadavky môžu napríklad zahŕňať: pracovnú prax 1 rok, profesionalitu, záujem o témy vášho kanála, schopnosť pracovať v silnom tíme. Ďalej uveďte svoju e-mailovú adresu, aby vám ľudia mohli zasielať svoje životopisy, potom ich všetky študovať a naplánovať rozhovory.

5

Diskutujte s každým potenciálnym zamestnancom o svojej vízii budúceho kanála a o tom, akú časť práce môže vykonať. Pamätajte, že vašou úlohou je najať tvorivo aktívny profesionálny tím.

6

Nákup špeciálneho vybavenia na výrobu televízneho programu. Finančné prostriedky na nákup si môžete požičať od banky požiadaním o pôžičku. To bude ľahké, ak vytvárate komerčný kanál. V takom prípade bude mať banka určité záruky, že úver splatíte.

7

Každému zamestnancovi priraďte jeden smer, ktorý bude môcť dohliadať - kultúra, autá, šport, deti atď., V závislosti od témy vybraného televízneho kanála.

Odporúčaná