obchodné

Ako vytvoriť investičnú spoločnosť

Ako vytvoriť investičnú spoločnosť

Video: Mortgage-backed securities II | Finance & Capital Markets | Khan Academy 2024, Júl

Video: Mortgage-backed securities II | Finance & Capital Markets | Khan Academy 2024, Júl
Anonim

Súkromné ​​investície sú základom globálnej ekonomiky. Otvorenie vlastnej spoločnosti zaoberajúcej sa správou súkromných investícií bude náročnou úlohou, ale vďaka obetavosti, vedomostiam a troche šťastia budete môcť vy a vaši klienti nadviazať veľmi výhodnú spoluprácu.

Image

Budete potrebovať

  • - investičná stratégia;

  • - investori;

  • - dobrý marketing.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktoré investície máte v úmysle podniknúť, do ktorej oblasti trhu bude spoločnosť zapojená. Súkromné ​​investičné spoločnosti pracujú s činnosťami, ako sú obligácie a transakcie s akciami. Mnohé z nich akceptujú komoditné futures, budujú menu a rôzne opčné stratégie.

2

Vytvorte svoju spoločnosť. Je to celkom jednoduché, ak ste jej vlastníkom alebo prevádzkovateľom. Je dôležité rozhodnúť sa, do ktorých oblastí budú vaši klienti investovať a ako správne spravovať kapitál v súlade s vybranými oblasťami. Ak plánujete zahájiť väčšie operácie a najať zamestnancov niekoľkých zamestnancov, zvážte usporiadanie spoločnosti prostredníctvom oddelenia. Otvorené oddelenia, ktoré budú pracovať s dlhopismi, tovarom, menou, ako aj oddelenia pre administratívne záležitosti a záležitosti investorov, z ktorých každé bude viesť vyšší zamestnanec.

3

Zamyslite sa nad vhodným typom právnickej osoby. Väčšina investičných spoločností je organizovaná ako mini-korporácie alebo spoločnosti s ručením obmedzeným. Poraďte sa so svojím osobným účtovníkom o najvhodnejšom daňovom stave. Napríklad, ak ste si vybrali formulár LLC, budete zdanení zodpovedajúcim spôsobom.

4

Zaregistrujte sa na riadiacich orgánoch. Väčšina investičných fondov prechádza registráciou na burzách a cenných papieroch, ale ak sa vaša spoločnosť špecializuje na akékoľvek jedinečné transakcie a produkty, je celkom možné, že sa budete musieť zaregistrovať aj v Národnej asociácii pre futures a Komisii pre obchodovanie s komoditnými futures.

5

Prilákajte investorov. Inštitúcie aj jednotlivci sa môžu stať schopnými. Dodržiavajte regulačné požiadavky na uchovávanie súkromných údajov, analyzujte prínosy a riziká vašej investičnej spoločnosti.

Podielový fond.

Odporúčaná