obchodné

Ako založiť spoločnosť v Rusku

Ako založiť spoločnosť v Rusku

Video: Pavla Ruska sa pýtali, kto je slintoš 2024, Júl

Video: Pavla Ruska sa pýtali, kto je slintoš 2024, Júl
Anonim

Ak ešte nemáte podnikateľské skúsenosti, ale chcete začať podnikať, má zmysel začať registráciou malej súkromnej spoločnosti. Najjednoduchšou právnou formou zo všetkých je individuálny podnikateľ.

Image

Budete potrebovať

  • Budete potrebovať:

  • - zbierať a predkladať daňovému úradu balík dokumentov;

  • - platiť štátnu daň;

  • - otvoriť bežný účet.

Návod na použitie

1

Prejdite na webovú stránku daňovej služby a stiahnite si tam zoznam dokumentov potrebných na registráciu jednotlivého podnikateľa. Ak nemáte prístup na internet, choďte na daňový úrad v mieste registrácie a vyplňte tam potrebné formuláre, najmä formulár žiadosti N P21001. Ak máte otázky týkajúce sa vyplnenia dokumentov, ihneď sa obráťte na inšpektora. Po prijatí formulára musíte okamžite urobiť aj podrobnosti o tomto daňovom úrade - za ne môžete zaplatiť štátny poplatok.

2

V ktorejkoľvek banke alebo sporiteľni platí štátny poplatok za štátnu registráciu fyzickej osoby ako samostatného podnikateľa.

3

Vyplňte tlačivá a predložte ich spolu s potvrdením o zaplatení štátnej dane daňovej službe. Poznámka: Ak ste vyplnili formuláre v počítači, nemôžete k nim nič pridať ručne, ale ak ste ich vyplnili ručne, zoberte rovnaké pero len pre prípad.

4

Inšpektor vám doručí potvrdenie - uvedie všetky dokumenty, ktoré ste dostali, a dátum, kedy ste sa rozhodli zaregistrovať IP v súvislosti s vašou žiadosťou. Zvyčajná doba spracovania žiadosti je päť pracovných dní.

5

V stanovenom čase musíte prísť na daňový úrad s pasom a účtenkou. Ak je vaša žiadosť považovaná za pozitívnu, budú vám vydané nasledujúce doklady: osvedčenie o registrácii ako samostatný podnikateľ, osvedčenie o registrácii u daňového úradu, výpis z jednotného štátneho registra jednotlivých podnikateľov (USRIP).

6

Vezmite všetky prijaté dokumenty a choďte do banky - otvorte bežný účet. Založenie účtu je platený postup. Dostanete kartu so vzorom podpisu, budete ju musieť notársky overiť. Ak chcete, môžete si urobiť výtlačok, ale nie je to potrebné.

Venujte pozornosť

Pred predložením dokladov na registráciu jednotlivých podnikateľov sa musíte rozhodnúť o druhu činnosti a premýšľať o tom, koľko bude požadovaná. Inak sa môže stať, že vaše úsilie bude zbytočné.

Užitočné rady

Zamyslite sa nad tým, ako je pre vás najvhodnejší daňový formulár. Prechod na zjednodušený systém vyžaduje ďalšie vyhlásenie.

Federálna daňová služba Ruskej federácie

Odporúčaná