management

Ako vytvoriť logo spoločnosti

Ako vytvoriť logo spoločnosti

Video: Jak si vytvořit jednoduché logo 2024, Júl

Video: Jak si vytvořit jednoduché logo 2024, Júl
Anonim

Logo spoločnosti ho zákazníci poznajú, preto by ste jeho vývoju mali venovať osobitnú pozornosť. V logu je každá dôležitá vec. Spotrebitelia si musia pamätať na hlavný účel loga.

Image

Návod na použitie

1

Existujú tri hlavné typy log: textové, grafické a kombinované. Textové logá pozostávajú z názvu spoločnosti, niekedy sa k nej pripája jej krátky slogan. Grafika obsahuje určité grafické prvky ilustrujúce činnosť spoločnosti. Zmiešané logá obsahujú tieto aj ďalšie prvky.

2

Logo by malo byť nezabudnuteľné, aby sa klient spojil s touto spoločnosťou (samozrejme pozitívny). Je tiež žiaduce, aby logo obsahovalo informácie o činnosti spoločnosti, jej produktoch, aby každý, kto vidí logo prvýkrát, aspoň zhruba pochopil, čo spoločnosť robí.

3

Vytváranie log je viacstupňový a časovo náročný proces, pretože je potrebné vziať do úvahy veľa rôznych malých vecí. Preto je výhodné, aby spoločnosti kontaktovali webdizajnové štúdio so špecialistami na logotypy.

4

Pri vytváraní loga väčšina návrhárov začína výberom typu loga a podľa toho výberom vhodného formulára (alebo tvaru písmen, ak je logo textom). Po „hraní“ pomocou loga si dizajnér vyberie najzaujímavejšie riešenie.

5

Ďalej je dôležité myslieť na farbu loga. Jeho farebná schéma by mala byť pomerne jednoduchá, môžete sa zamerať na jednu farbu a použiť rôzne odtieňov. Farba loga by mala byť pre oči príjemná a mala by vyzerať dobre aj v čo najmenšej podobe.

6

Je dôležité, aby logo vyzeralo dobre v akejkoľvek veľkosti. Preto nemá zmysel príliš komplikovať: rôzne efekty, ako napríklad animácie, vyzerajú iba na relatívne veľkých obrázkoch. Po vytvorení rozloženia loga sa musíte na to pozrieť na sieti aj na papieri, pretože logá pri tlači často strácajú kvalitu.

  • zadarmo vytvárať logá spoločnosti
  • Ako vytvoriť logo pre web

Odporúčaná