Druhy činností

Ako si vytvoriť svoj vlastný salón krásy

Ako si vytvoriť svoj vlastný salón krásy

Video: 6 modern A-FRAME cabins | WATCH NOW ▶ 3 ! 2024, Júl

Video: 6 modern A-FRAME cabins | WATCH NOW ▶ 3 ! 2024, Júl
Anonim

Salónový obchod je primárne spojený s kozmetickým a kozmetickým priemyslom, na základe čoho vyplýva, že vašimi hlavnými zákazníkmi budú dievčatá. Ženy sa venujú veľkému množstvu voľného času, sú pripravené investovať do ich vzhľadu úžasné sumy. Preto ste sa rozhodli otvoriť kozmetický salón a rozhodli ste sa správne!

Image

Vypracovanie podnikateľského plánu

Pred otvorením salónu krásy musíte modelovať svoje podnikanie. Za týmto účelom vytvorte podnikateľský plán. Najskôr si pre svoj salón vyberte názov spoluhlásky. V obchodnom pláne by ste mali predbežne uviesť náklady, výnosy; vypočítať zisk; identifikovať možné chyby v organizácii ich podnikania; zvoliť obchodnú stratégiu. Pred vytvorením plánu premýšľajte o tom, aká bude veľkosť vášho salónu. Dokument tiež uvádza dátumy otvorenia. Pokúste sa sledovať zamýšľanú cestu. Ak nemáte dostatok peňazí, otvorte malý salón (asi 2 - 3 miesta). V budúcnosti bude možné rozšíriť škálu napríklad o organizáciu kúpeľného salónu (tieto vyhliadky uveďte aj v obchodnom pláne).

Výber miesta pre salón krásy

Váš zisk samozrejme závisí od umiestnenia kabíny. Preto pred uzavretím nájmu s vlastníkom budovy vykonajte marketingový prieskum. Štúdium populácie. Predpokladajme, že v okrese podľa vášho výberu je väčšina obyvateľstva obyvateľmi dôchodkového veku alebo s nízkymi príjmami. V takom prípade je lepšie otvoriť sociálny kaderník. Alebo naopak, hojne žijú ľudia v približnej oblasti. Potom môžete do programu zahrnúť napríklad rôzne kúpeľné procedúry. Pri výbere miestnosti venujte pozornosť niektorým nuanciám, ktoré sú uvedené v požiadavkách NEC a požiarnej kontrole. Napríklad, ak chcete otvoriť spa-salon, plocha miestnosti by mala byť najmenej 100 m2. Okrem toho musí byť v kabíne núdzový východ, kanalizácia, elektrina.

Registrácia právnych dokumentov

Prejdite cez daňový úrad a zaregistrujte svoju spoločnosť. Najprv si musíte zvoliť právnu formu a daňový systém. Môžete napríklad vydať LLC alebo IP. Pripravte si balík dokumentov, osvedčte niektoré formuláre u notára, zaplatte štátny poplatok. Po získaní osvedčenia a výpisu zo štátneho registra uzavrieť nájomnú zmluvu s majiteľom nebytového majetku. Po vykonaní opráv získajte povolenie od SES a požiarnej kontroly. Uzatvorte zmluvu o odstraňovaní a odstraňovaní chĺpkov, o vykonávaní preventívnych postupov, napríklad dezinfekcie. Na vykonávanie činnosti okresného úradu budete potrebovať povolenie a osvedčenie o zhode. Na prácu s klientmi budú musieť všetci zamestnanci zostaviť lekársku knihu. Ak chcete vykonávať lekárske zákroky súvisiace s poškodením kože, musíte získať lekársku licenciu.

Obstaranie vybavenia a zásob

Na otvorenie kozmetického salónu budete potrebovať vybavenie, napríklad stoličky, stoly, zrkadlá, umývadlá, climazóny, skrinky, sušičky, doplnky (kliešte, hrebene, sušiče vlasov, kúpiť si potrebné výrobky starostlivosti), na tento účel môžete uzavrieť dodávateľskú zmluvu s dodávateľmi. Pri výbere kozmetiky sa snažte vybrať kvalitnú, profesionálnu a nákladnú kozmetiku. Nezabudnite nainštalovať klimatizáciu a poplašný systém.

Prijímanie zamestnancov

Vytvorte zamestnancov vysoko kvalifikovaných zamestnancov. Kozmetičky musia mať lekársky diplom, rôzne osvedčenia a osvedčenia. Ak majú osvedčenia - je to veľké plus!

Propagácia kozmetického salónu

Pomocou reklamy povedzte ľuďom o svojom salóne. Ak nemáte dostatok peňazí, môžete použiť zverejňovanie reklám, ako aj vonkajšiu reklamu. Znak si môžete objednať v ktorejkoľvek reklamnej agentúre.

Ako vidíte, otvorenie salónu krásy je pomerne ťažké, pretože budete potrebovať veľa povolení. Ale stojí to za to, pretože toto podnikanie sa takmer vždy vypláca!

Odporúčaná