Obchodné riadenie

Ako vytvoriť svoj vlastný web pre podnikanie

Ako vytvoriť svoj vlastný web pre podnikanie

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl
Anonim

Prvky ľubovoľných stránok pre podnikanie - dizajn, navigácia, obsah, použiteľnosť, program rozvoja stránok. Každý z týchto prvkov vykonáva konkrétne úlohy. Pri vytváraní stránok je dôležité, aby implementácia týchto úloh bola čo najúspešnejšia.

Image

Návod na použitie

1

Dizajn stránky pre podnikanie závisí od toho, ako bude táto stránka vnímaná ako celok. Dizajn stránky je zodpovedný za estetické aj funkčné vlastnosti. Konštrukcia by mala zabezpečiť správne umiestnenie dôrazu na rôzne typy informácií na stránke, aby bol navigačný systém zrozumiteľný pre všetkých používateľov.

2

Požiadavky na navigáciu na webe pre podnikanie sú tieto: malo by byť jednoduché. Používateľ nebude premýšľať o tom, na čo kliknúť, aby dosiahol konkrétny výsledok, jednoducho opustí stránku. Štruktúra lokality by preto mala byť jednoduchá a logická. Čím menej času používateľ strávi hľadaním správneho tlačidla, tým lepšie sú vaše stránky.

3

Obsah stránky pre podnikanie by mal byť čo najstručnejší. Kto by chcel čítať stránky s textom? Úlohou copywriterov, ktorí sa budú podieľať na vypĺňaní stránky, je v jednoduchom jazyku sprostredkovať používateľovi najdôležitejšie informácie o produkte alebo službe, ktoré táto spoločnosť predáva (alebo poskytuje).

4

Použiteľnosť je použiteľnosť stránky. Použiteľnosť zahŕňa takmer všetko ako celok: dizajn, navigácia, zákaznícka podpora a oveľa viac. Na otestovanie použiteľnosti stránok je dôležité požiadať niekoho, aby otestoval vaše stránky: napríklad si objednajte nejaký produkt. Dokážete to rýchlo? Porozumie používateľ prvýkrát, na ktoré tlačidlá na stránke by mal kliknúť? Bude farba stránok nepríjemná?

5

Vytvorenie webovej stránky pre podnik, je dôležité premýšľať o jeho vývoji. Internetový priestor sa mení, rovnako ako aj vaše podnikanie. Aké budú stránky za rok? Každá webová stránka pre podnikanie by mala mať určitý vývojový program, v opačnom prípade o ňu používateľ stratí záujem a zanechá vás, pričom bude venovať pozornosť rýchlejšie sa rozvíjajúcim projektom.

Súvisiaci článok

10 vecí, ktoré obťažujú užívateľa, Ako zvýšiť použiteľnosť stránok

Odporúčaná