obchodné

Ako vytvoriť školiace stredisko

Ako vytvoriť školiace stredisko

Video: Jak pracovat s Microsoft Teams z pohledu učitele 2024, Júl

Video: Jak pracovat s Microsoft Teams z pohledu učitele 2024, Júl
Anonim

Máte bohaté skúsenosti a chcete robiť učiteľskú prácu? Alebo ste vedúcim organizácie, ktorá plánuje rozšíriť svoj podnik prilákaním nových zamestnancov? Otvorte školiace stredisko a začnite školiť.

Image

Návod na použitie

1

Prezrite si zákon o vzdelávaní alebo pozvite odborníka, ktorý vám pomôže zorganizovať školiace stredisko v súlade so zákonmi stanovenými normami.

2

Vyberte si, na ktoré vzdelávacie služby sa vaše školiace stredisko bude špecializovať (štandardné kurzy odbornej prípravy, autorizované kurzy odbornej prípravy, školenia alebo monokurzy).

3

Zaregistrujte právnickú osobu ako LEU (mimovládna vzdelávacia inštitúcia), získajte osvedčenie o registrácii (PSRN), kódy OKVED.

4

Vytvorte si personálny stôl a približný rozvrh tried v centre. To vám pomôže pri výpočtoch pri výbere izby. Centrum, ktoré je určené na školenie 100 - 150 ľudí za mesiac. musí mať priestor najmenej 200 metrov štvorcových. m.

5

Kúpiť alebo prenajať vybavenie (projektory, počítače, kancelárske vybavenie). Získajte všetku potrebnú vzdelávaciu, vyučovaciu a referenčnú literatúru.

6

Ak plánujete otvoriť školiace stredisko za poplatok, získajte licenciu na poskytovanie služieb na vašom miestnom ministerstve školstva. Na to budete potrebovať nasledujúce dokumenty: - žiadosť o licenciu;

- zoznam vzdelávacích programov, ktoré chcete použiť v procese centra;

- informácie o personálnom stole a odhadovanom počte študentov;

- informácie o prenajatých priestoroch (adresa, technické špecifikácie, odborné stanoviská o zdravotnom stave a požiarnej bezpečnosti);

- informácie o poskytovaní vzdelávacieho procesu s potrebnou literatúrou a materiálnym a technickým vybavením strediska (výpis zo súvahy);

- informácie o učiteľoch;

- Osvedčenie OGRN a výpis z Jednotného štátneho registra právnych subjektov (originály alebo overené kópie) Ministerstvo školstva môže požiadať aj o ďalšie dokumenty, ktoré vám jeho zamestnanci oznámia priamo v deň podania žiadosti. Do jedného mesiaca budete môcť získať licenciu, ak všetky vaše dokumenty spĺňajú normy vyvinuté pre vzdelávacie inštitúcie.

7

Ak máte v úmysle otvoriť bezplatné školiace stredisko pre rozvoj siete predajcov alebo za účelom rekvalifikácie zamestnancov vašej organizácie, potom v tomto prípade nemusíte dostať licenciu na poskytovanie vzdelávacích služieb.

8

Umiestňujte mediálne reklamy na prijímanie zamestnancov. Rozhovory s kandidátmi na učiteľov pedagogického strediska.

9

Umiestnite mediálne reklamy na zápis študentov do študijných skupín svojho centra.

Odporúčaná