obchodné

Ako vytvoriť právnickú spoločnosť

Ako vytvoriť právnickú spoločnosť

Video: Spoločnosť s ručením obmedzeným 2024, Júl

Video: Spoločnosť s ručením obmedzeným 2024, Júl
Anonim

Väčšina právnikov, ktorí nadobudli skúsenosti, sa skôr alebo neskôr rozhodne otvoriť vlastnú advokátsku kanceláriu. Aj keď je trh právnych služieb presýtený, ale so správnou a primeranou organizáciou tohto podnikania sa môže stať veľmi úspešným a výnosným podnikom.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorenie advokátskej kancelárie je veľmi časovo náročná úloha. Štatistiky ukazujú, že väčšina mladých spoločností sa rýchlo zrúti. Na inteligentné usporiadanie vášho podnikania - advokátskej kancelárie budete potrebovať veľa úsilia, peňazí a trpezlivosti.

2

Najprv sa rozhodnite, v ktorej oblasti práva budete služby poskytovať. Závisí to od špecializácie ľudí, ktorí ju tvoria. Napríklad právnici so skúsenosťami v oblasti pracovného práva by spravidla uprednostnili založenie spoločnosti, ktorá by sa týmito otázkami zaoberala. Zakladatelia právnickej spoločnosti pozývajú svojich známych na skúsených právnikov špecializujúcich sa na iné oblasti práva. Môžu sa stať ich spoločníkmi alebo sa jednoducho ujať vedenia.

3

Musí byť zaregistrovaná nová právnická firma. Vy sami si môžete zvoliť právnu formu svojej kancelárie. Môže to byť LLC alebo individuálny podnikateľ v závislosti od toho, komu budete poskytovať služby (jednotlivcom alebo právnickým osobám). Zhromaždite balík potrebných dokumentov. Získajte certifikát, ktorý vám dáva právo na zákonné podnikanie.

4

Na založenie spoločnosti špecializujúcej sa na poskytovanie poradenských služieb sa licencia nevyžaduje. V ostatných prípadoch sú potrebné (právnik, realitné kancelárie atď.). Môže sa stať, že v tomto prípade bude potrebné spoločnosť znovu zaregistrovať z dôvodu rozšírenia rozsahu poskytovaných služieb.

5

Nájdite dobrý kancelársky priestor. Je veľmi žiaduce, aby sa nachádzalo v centre mesta a nie na jeho okraji, kam je ťažké sa dostať. Je pravdepodobné, že v tomto prípade bude cena prenájmu výrazne vyššia, ale v budúcnosti sa určite vyplatí.

6

Starostlivo vyberte zamestnancov svojej spoločnosti. Ak máte príležitosť, skúste najať vysokokvalifikovaných právnikov. Mladí profesionáli by nemali byť prijímaní do zamestnania, pretože bez riadnych pracovných skúseností môžu poškodiť dobré meno vašej spoločnosti. Je možné, že budete môcť nalákať svojich známych na dôveryhodných právnikov, profesionálov z iných spoločností.

7

A najdôležitejšou súčasťou každého podnikania, bez ktorej žiadna právnická firma nevydrží dlho, sú klienti. Aktívne inzerujte svoju advokátsku kanceláriu: umiestnite reklamu pre svoju advokátsku kanceláriu na internet a médiá. Bude dobré, ak sa vám podarí prilákať vašich starých zákazníkov z predchádzajúceho pracoviska. Je veľmi dôležité získať oporu na trhu právnych služieb a nestratiť sa medzi mnohými takýmito právnickými firmami.

založenie advokátskej kancelárie

Odporúčaná