Obchodné riadenie

Ako obchodovať na akciových trhoch

Ako obchodovať na akciových trhoch

Video: Jak začít obchodovat na burze? Jaký je potřebný kapitál? Podcast - Dominik Kovařík 2024, Júl

Video: Jak začít obchodovat na burze? Jaký je potřebný kapitál? Podcast - Dominik Kovařík 2024, Júl
Anonim

Zarábanie peňazí na rozdiel v menách a transakciách pri nákupe a predaji cenných papierov sa stáva určitým spôsobom. Gramatickí a intelektuálne rozvinutí ľudia aspoň raz, ale vyskúšali si úlohu obchodníka. Obchodovanie na akciových trhoch je určite zaujímavé, vyžaduje si to však seriózne školenie a dôkladné znalosti, a to nielen v oblasti financií.

Image

Návod na použitie

1

Každý investor, ktorý vykonáva operácie na akciovom trhu, sa môže obrátiť na spoločnosť poskytujúcu sprostredkovateľské služby. Po uzavretí dohody s maklérskou spoločnosťou vo vašom mene sprostredkovateľ nakupuje alebo predáva cenné papiere na burze cenných papierov alebo platforme špeciálne navrhnutej na obchodovanie s cennými papiermi; poskytuje zisk z obchodovania s cennými papiermi, ako aj z dividend, ktoré vám dlhujú; poskytuje potrebné informácie a správu o vykonávaní každej z vašich objednávok na nákup alebo predaj cenných papierov. Toto je možno jeden z najbezpečnejších spôsobov, ako hrať na trhu cenných papierov. Ak sa rozhodnete podnikať sami, zaregistrujte sa na vhodnej obchodnej platforme. Vložte autorizovanú sumu na účet a začnite obchodovať.

2

Obchodujte na obdobie troch týždňov až troch mesiacov.

S rastúcim trendom v krátkodobom poklese cien - nákup a so spomalením v krátkodobom raste (oživení) - predávame.

Uzavrite nerentabilné pozície včas a ziskové pozície udržiavajte čo najdlhšie.

3

Používajte a zadávajte správne príkazy - ochranné zastavovacie straty, aby ste predišli neodôvodneným stratám a optimalizovali svoju obchodnú taktiku. Premýšľajte o svojej stratégii pre prácu na trhu a držte sa tejto stratégie pri obchodovaní. Pri obchodovaní na akciových trhoch zvážte zásady efektívneho riadenia peňazí, pri analýze a skúmaní situácie postupujte od dlhodobého trendu analýzy k krátkodobému trendu (graf).

4

Pri pridávaní pozícií sa snažte dodržiavať nasledujúce pravidlá: - na každej nasledujúcej úrovni by mal byť počet pozícií nižší ako na predchádzajúcej; - nikdy nepridávajte k stratám pozícií. Dodržiavajte taktiku výnosných pozícií, - umiestnite stop stratu čo najbližšie k cene podkladového aktíva, pri ktorej pozícia opcie nie je zisková ani nezisková (úroveň vyrovnania). - Najprv zatvorte nerentabilné pozície a potom rentabilné.

5

Na presnejšie určenie okamihu vstupu a odchodu z trhu použite obchodné grafy pre aktuálny deň (intraday). Snažte sa nepočúvať hlas a rady odborníkov, ktoré sú plné tlače, najmä sa nespoliehajte na intuíciu a svetskú múdrosť.

Odporúčaná