Obchodné riadenie

Ako obchodovať vo veľkom

Ako obchodovať vo veľkom

Video: Kompletný návod ako obchodovať kryptomeny na burze Binance 2024, Júl

Video: Kompletný návod ako obchodovať kryptomeny na burze Binance 2024, Júl
Anonim

Je nepravdepodobné, že by sa začalo veľkoobchodné podnikanie s malými finančnými investíciami. Príslušná organizácia takéhoto podnikania však prinesie veľké a stabilné riešenie.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál

  • - sklad

  • - nákladná doprava

  • - propagačné akcie

  • - softvér

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoj budúci podnik. Individuálny podnikateľ bez právnickej osoby je z daňového hľadiska optimálnou formou vlastníctva. Ak však plánujete uzatvárať veľké zmluvy s továrňami a výrobcami, je lepšie otvoriť právnickú osobu, napríklad spoločnosť s ručením obmedzeným. Vyberte si vhodný sklad. Pri výbere skladu zvážte vlastnosti produktu, jeho prepravu a skladovanie. Prístup na železničné trate, ľahká preprava a parkovanie, otváracie hodiny, personál a nakladacie zariadenie - to všetko môže byť v budúcej práci rozhodujúce.

2

Urobte z bezchybnej logistiky vašej spoločnosti jednu z hlavných konkurenčných výhod. Aby sme mali k dispozícii vlastnú prepravu, aby sme mohli zákazníkom dodávať tovar, spracovávať a efektívne plniť objednávky a kompetentne organizovať skladové priestory - všetky tieto položky zohrávajú kľúčovú úlohu v úspechu práce.

Získajte špeciálny softvér pre svoju veľkoobchodnú spoločnosť, napríklad 1C „Trade + Warehouse“. Takýto program vám pomôže v integrovanej správe zásob a zásielok.

Zverejnite informácie o svojej veľkoobchodnej spoločnosti v špecializovaných adresároch „žltých stránkach“ na miestnych internetových zdrojoch. Otvorte viacriadkovú telefónnu linku, aby ste informovali zákazníkov.

3

Nezáleží na tom, ako dobre organizujete veľkoobchod, cena tovaru zostáva rozhodujúcim faktorom pre väčšinu maloobchodných zákazníkov. Priame dodávky z tovární a výrobcov vám pomôžu zabezpečiť najnižšiu cenu. Väčšina z nich má rôzne veľkoobchodné ceny. V prvom rade bude cena ovplyvnená ročným objemom nákupov z vašej strany. Vaším cieľom je získať exkluzívneho predajcu s továrňou vo vašej oblasti. Takže môžete získať tovar za najnižšiu možnú cenu a vylúčiť potenciálnych konkurentov s rovnakým produktom.

Aby sa zabezpečila nízka veľkoobchodná cena, pracujte na optimalizácii nákladov. Cena môže výrazne ovplyvniť iracionálne využívanie času, dopravy a priestoru. Okrem toho má zmysel uvažovať o rozvoji online obchodu. Otvorenie veľkoobchodného internetového obchodu výrazne zníži skladové a obchodné náklady a umožní zákazníkovi ponúknuť flexibilný systém zliav a nižšiu cenu.

Venujte pozornosť

Postarajte sa o ochranu a poistenie svojho tovaru, najmä pokiaľ ide o prepravu na veľké vzdialenosti. Strata veľkej dávky môže ohroziť celé podnikanie.

Užitočné rady

Sledujte načasovanie predaja vášho produktu, zabezpečte stabilnú rotáciu zásielok. Ak tovar s rovnakým menom dorazí do skladu, najskôr predajte skoršie dávky.

Pravidlá predaja tovaru vo veľkoobchode

Odporúčaná