Obchodná komunikácia a etika

Ako presvedčiť o kúpe produktu

Ako presvedčiť o kúpe produktu

Video: OBĽÚBENÉ PRODUKTY 🍀❤️ NA ČO VŠETKO SOM UTRÁCALA? NEĽUTUJEM KÚPU? 🍀 2024, Júl

Video: OBĽÚBENÉ PRODUKTY 🍀❤️ NA ČO VŠETKO SOM UTRÁCALA? NEĽUTUJEM KÚPU? 🍀 2024, Júl
Anonim

Predaj vždy začína s vopred vytvoreným konceptom, ktorý predávajúci používa. Koncept môže byť pri vedomí, niekedy je čiastočne vedomý a niekedy jeho tvorca nerozumie tomu, čo presne riadi predávajúceho počas stretnutia s klientom.

Image

Návod na použitie

1

Pokúste sa produkt predať sami. Upozorňujeme, že ak môžete svoj výrobok predať sami, môžete ho predať komukoľvek.

2

Naučte sa predávať sami. Pre klienta, ktorý s ním pracuje priamo a ktorý je osobne zodpovedný za predaj tovaru, je vždy veľmi dôležité. A mnoho predajov často zlyháva nie pre slabý imidž, ale preto, že práve tento predajca nevyvolával pocit dôvery zo strany klienta, sa nemohol sám predať. Z tohto dôvodu je dôležité vykonávať všetky fázy predaja. Hlavným je nadviazanie osobného kontaktu.

3

Dokážte kupujúcemu potrebu vášho produktu. Úspešným predajcom je ten, kto dokáže vytvoriť potreby zákazníkov a povedať mu o ťažkostiach, s ktorými sa zákazník stretne alebo už zažil bez predaja produktu.

4

Dokážte kupujúcemu, že riešením vzniknutého problému je nákup tovaru. Váš klient musí mať istotu, že bude pravdepodobne schopný vyriešiť tento konkrétny problém, ktorý ste vytvorili, iba pomocou tohto produktu.

5

Teraz predajte riešenie tohto problému. Po dokončení prvých štyroch bodov bude piaty bod určite úspešný. Keď prejdete všetkými štyrmi fázami, ako ich presvedčiť, aby kúpili produkt, jednoducho nebude relevantné, pretože tým znížite vplyv cien na myseľ klienta. A vie, čo kupuje za túto cenu.

6

Zároveň existujú pomerne prísne metódy predaja. Ich hlavná ideológia: „Ja urobím klienta!“. Opačná ideológia je tento prístup: nemusíte vôbec nič predávať. Predávajúci na to jednoducho zabudne, vytvorí si verného zákazníka, ktorý s ním vždy rád rozpráva. Dozvedel sa teda o všetkých výhodách produktu a následne nakupuje z vlastnej iniciatívy.

7

Existuje mnoho ďalších ideológií. Či sa nám to páči alebo nie, naše presvedčenie vždy určuje naše správanie. Ako presvedčiť o kúpe produktu sa nazýva ideológia predaja. Toto sú princípy, ktoré usmerňujú všetky činy predajcu, sú za jeho každým slovom, gestom a pohybom. Je možné urobiť ešte jeden záver: ak sa nestaráte o klienta, postará sa o neho súťažiaci.

Užitočné rady

Toto sú súčasné zákony, ktoré odpovedajú na otázku predávajúceho o tom, ako ich presvedčiť, aby kúpili tovar, a jasne tvoria vnútorné opatrenia. Je zaručené, že vás dovedú k úspechu.

Odporúčaná