Obchodné riadenie

Ako zlepšiť výkonnosť spoločnosti

Ako zlepšiť výkonnosť spoločnosti

Video: Zvýšte výkonnosť vašej firmy - Aj malá firma môže fungovať ako Baťa alebo Toyota 2024, Júl

Video: Zvýšte výkonnosť vašej firmy - Aj malá firma môže fungovať ako Baťa alebo Toyota 2024, Júl
Anonim

Výkonnosť podniku je založená na riadnom riadení procesov v spoločnosti. Len kontrola a prispôsobenie podniku vám môže zaručiť stabilitu v práci. Čo robiť, ak vám nevyhovujú ukazovatele výkonnosti vašej spoločnosti, ako zlepšiť prácu spoločnosti?

Image

Budete potrebovať

Finančná dokumentácia spoločnosti.

Návod na použitie

1

Audit finančných aktivít spoločnosti. Správa audítorov je schopná poukázať na slabé stránky v činnostiach organizácie, ako napríklad: predraženie dodávateľmi; nesprávna registrácia finančných dokladov; nadmerné vynakladanie finančných prostriedkov na technickú, materiálnu alebo informačnú podporu.

2

Opravte urobené chyby, zohľadnite nedostatky vo finančnej dokumentácii. Vykonať súpis finančnej dokumentácie, vypracovať súčasné pravidlá práce účtovných a finančných oddelení na základe výsledkov auditu.

3

Vykonajte analýzu trhu súvisiacich vzájomne zameniteľných výrobkov. Preskúmajte konkurencieschopnosť svojho portfólia produktov alebo služieb. Ak ste výrobca, nájdite spôsoby, ako znížiť výrobné náklady (zavedenie energeticky úsporných technológií, hľadanie lacnejších surovín, zníženie prepravných nákladov atď.).

4

Vykonajte certifikáciu zamestnancov spoločnosti. Na základe výsledkov testov nechajte zamestnancov preskupiť a vyberte kvalifikovanejších zamestnancov. Zadajte pravidlá pracovnej disciplíny.

5

Zamerajte sa na hľadanie nových zákazníkov a partnerov. Rozvíjajte svoje podnikanie na základe stálej štúdie o oblasti trhu, v ktorej vaša spoločnosť pôsobí.

Venujte pozornosť

Reformujte činnosti spoločnosti postupne, pretože významné zmeny vo viacerých smeroch naraz môžu mať negatívny vplyv na výsledky práce spoločnosti av niektorých prípadoch môžu viesť k bankrotu.

Užitočné rady

V súčasnosti existujú spoločnosti, ktoré poskytujú služby integrovaného posudzovania efektívnosti spoločností. Využite služby odborníkov a proces reformy vášho podniku bude oveľa rýchlejší.

Odporúčaná