obchodné

Ako založiť novú spoločnosť

Ako založiť novú spoločnosť

Video: Ako si založiť živnosť - návod 2024, Júl

Video: Ako si založiť živnosť - návod 2024, Júl
Anonim

Nakoniec ste zaregistrovali novú spoločnosť, vybrali ste daňový systém, dostali ste všetky potrebné dokumenty, pečate, pečiatky a formuláre, otvorili ste si bankový účet, zaregistrovali sa v pokladnici. Teraz musíte zistiť, ako založiť novú spoločnosť, kde začať účtovať a aké kroky je potrebné predvídať.

Image

Návod na použitie

1

Kapitalizujte aktíva prijaté ako príspevok na základné imanie organizácie. Rozvíjať štruktúru podniku, zostaviť personálny stôl a vydať rozkaz, v ktorom sú povinnosti hlavného účtovníka pridelené konkrétnej osobe.

2

Zamyslite sa nad formou, v ktorej bude nová organizácia rezervovaná. Vykonajte analýzu špecializovaného účtovného softvéru ponúkaného na trhu so softvérom. Vyberte si ten, ktorý sa bude viesť vo vašom podniku.

3

Rozvíjať a schvaľovať personálne zabezpečenie. V ňom určte kvantitatívne a kvalitatívne zloženie zamestnancov spoločnosti, ich platy. Nastavte sadzbu pre každý príspevok, veľkosť poistného. Vypracujte pracovné zmluvy, stanovte postup pre ďalšie materiálne odmeňovanie, stimulovajte a povzbudzujte kvalitu práce. V prípade potreby vypracovať dohodu o kolektívnom vyjednávaní. Oboznámiť zamestnancov podniku s ich úradnými povinnosťami podpisu.

4

Objednávajte tým zamestnancom, ktorým bude pridelená zodpovednosť za peňažné a materiálne hodnoty (pokladníci, skladovatelia atď.). Uzavrieť dohodu o zodpovednosti s každou zodpovednou osobou.

5

Vašou povinnosťou je zostaviť novú pracovnú knihu pre zamestnancov, pre ktorých sa vaša spoločnosť stala prvým pracoviskom. Získajte za ne karty personifikovaného účtovníctva v územnom orgáne dôchodkového fondu Ruskej federácie. Zamestnanci, ktorí už mali v rukách povinnú zdravotnú poistku, vyzbierajte ich na obnovenie. Uzatvorte dohodu s poisťovňou, uzavrite zdravotné poistenie pre všetkých vašich zamestnancov.

6

Vydať rozkaz o účtovných zásadách podniku. Schvaľuje pracovnú schému účtovníctva, účtovných registrov a formulárov, pre ktoré neexistujú jednotné formuláre a schválené formuláre. Trvanie týchto potrebných opatrení je obmedzené - musí sa to uskutočniť najneskôr do 90 dní od začiatku podnikania.

7

Premýšľajte nad zmluvnými politikami novej firmy. Pripravte návrhy zmlúv, aby ste sa ochránili pred možnými konfliktami s dodávateľmi.

Odporúčaná