ostatné

Ako vyhrať tote

Ako vyhrať tote

Video: TOTY LEWANDOWSKI JE SUPER! 🇵🇱🔥 2024, Júl

Video: TOTY LEWANDOWSKI JE SUPER! 🇵🇱🔥 2024, Júl
Anonim

Tote je hra založená na výsledkoch akýchkoľvek udalostí. Organizátor prijíma stávky od účastníkov o výsledku športu, dostihov atď. Po podujatí organizátor rozdelí získané prostriedky medzi výhercov podľa určitých pravidiel, pričom si ponechá fixné percento, čo je jeho príjem.

Image

Návod na použitie

1

Ten, kto sa rozhodol bojovať s lotériovými stávkami, vám nebude závidieť. Koniec koncov, posledný z nich je odborníkom vo svojom odbore. Organizátor stávok však vôbec netrpezlivo „podvádza“ každého hráča a niekedy predstavuje veľmi dobré šance, najmä ak zostane niekoľko ziskových týždňov (pre stávky) a je potrebné prilákať hráča, ktorý je sklamaný stratami.

2

Organizátor vie, kedy a aké pomery musíte predložiť, aby ste zarobili peniaze. Hlavným zdrojom príjmu totalizátora sú hazardní hráči, ktorí stávky impulzívne, bez analýzy. Ale aj medzi tými, ktorí pokojne študujú všetky podrobnosti o nadchádzajúcej udalosti (športový zápas, dostihy), nie každý dokáže pokryť náklady. Veľmi dôležitou podmienkou je správne spravovanie finančných prostriedkov.

3

Ak sa rozhodnete hrať na stávkach, potom nájdite ten pravý online zdroj. Najlepšie je zvoliť jeden z najpopulárnejších, ktorý poskytuje prístup k stávkam na najrôznejšie športy. Zaregistrujte sa a financovajte svoj účet. Elektronické systémy ako Webmoney, peniaze RBK, platba Z, MoneyBookers vám s tým pomôžu.

4

Existuje niekoľko spôsobov, ako získať tote. Početné organizácie ponúkajú služby svojich analytikov, ktorí profesionálne posudzujú riziká a príležitosti na získanie jednej alebo druhej strany v každom prípade na základe zloženia tímov, najnovších správ zo športového sveta, ako aj rôznych politických a ekonomických aspektov. Nemôžu samozrejme poskytnúť 100% záruku, ale profesionálna analýza je stále lepšia ako vaše vlastné nápady.

5

Pokúste sa nájsť nejakú pravidelnosť sami - ak si spomeniete na týždeň s veľkými stratami obľúbených športovcov, veľa hráčov prišlo o peniaze. Je logické, že organizátor sadzieb zvýši šance, aby upokojil účastníkov a získal kapitál. Spravidla sú všetky tieto peniaze stále v účtoch usporiadateľa hry na stávky. Úspech môžete dosiahnuť predpovedaním takýchto „darčekov“ z lotérií.

6

Existuje tiež veľa stávkových systémov - určité kombinácie, ktoré by vás mali viesť k úspechu. Medzi príklady patria najslávnejšie z nich - Martingale, Kellyho kritérium, nespočetné množstvo magických čísel, Parleyho stávkový systém atď. Žiadny zo známych stávkových systémov nikomu nepriniesol nesmierne bohatstvo.

Venujte pozornosť

Tote je hra, v ktorej organizátor na základe pravidiel, ktoré sám založil, a právnych predpisov upravujúcich tento druh činnosti prijíma stávky od účastníkov o výsledkoch udalostí predložených tote, rozdeľuje podľa pravidiel podmienečné prostriedky (pool) prijaté medzi víťazných účastníkov a udržiava ich pevne stanovené úrok (príjem totalizátora) na kompenzáciu nákladov a dosiahnutie zisku.

Užitočné rady

Zhruba povedané, hráč argumentuje takto: čím viac hádam, tým viac vyhrám, a preto je potrebné zvoliť si menej rizikové výsledky (stávky na obľúbené) v každej udalosti, aby sa maximalizoval môj zisk a minimalizovali moje riziká pri hraní tote. Keďže výhra hráča v stávkach je strata iných hráčov mínus provízia organizátora, ak vyhrá obľúbený favorit, hráči, ktorých stávky zohľadňujú jeho víťazstvo, sa nemôžu skutočne uchádzať o vysoký pomer výplaty …

Gamesville

Odporúčaná