obchodné

Ako zobrať tovar na predaj

Ako zobrať tovar na predaj

Video: DPH – Predaj tovaru do EÚ 2024, Júl

Video: DPH – Predaj tovaru do EÚ 2024, Júl
Anonim

Keď naplníte novo otvorený obchod tovarom, zdá sa, že zostávajú prázdne police. Aby bol obchod ziskový a miesto nebolo prázdne, najlepšou možnosťou by bolo odobrať potrebné množstvo tovaru na predaj.

Image

Budete potrebovať

  • - dohoda o provízii;

  • - obchodná ponuka;

  • - faktúry.

Návod na použitie

1

Ak chcete nájsť produkt na predaj, nájdite veľkoobchodnú organizáciu, ktorá by chcela zvýšiť svoj predaj. Pošlite jej ponuku. Vyhľadávajte organizácie podľa reklám prostredníctvom tematických fór, diskusných fór, médií, adresárov organizácií.

2

Hneď ako bude váš návrh skontrolovaný a schválený, o ktorom vás bude veľkoobchodná organizácia informovať v liste s odpoveďou alebo telefonicky, formalizujte svoj vzťah s vlastníkom tovaru uzavretím dohody o provízii. Za týmto účelom napíšte vo vodnej časti zmluvy informácie o zástupcoch strán zmluvy. Uveďte miesto zostavenia, dátum, mesiac, rok podpísania, mená strán dohody, porovnávanie údajov z podkladových dokumentov, pozície, ktoré zastávajú zástupcovia strán. V hlavnej časti zmluvy upravte základné podmienky. Uveďte predmet a účel zmluvy, sortiment tovaru, kvalitu tovaru, cenu tovaru, dodacie podmienky, práva a povinnosti strán, pravidlá zodpovednosti za neplnenie zmluvy, trvanie a podmienky predĺženia, zmeny a doplnenia alebo vypovedania zmluvy. V záverečnej časti zmluvy uveďte podrobnosti, pečate a podpisy strán.

3

V ustanovenom čase stanovenom v zmluve akceptujte dodávku tovaru od príkazcu s priloženou faktúrou označenou „Na objednávku“. Zaregistrujte faktúru v predajnej knihe s uvedením výšky provízie a pošlite ju klientovi.

Venujte pozornosť

Predajte výrobok za cenu nie nižšiu, ako je uvedené v zmluve, inak budete musieť získať späť straty z vrecka.

Užitočné rady

Podľa článku 995 prvého odseku Občianskeho zákonníka Ruskej federácie máte právo predávať tovar za výhodnejších podmienok, ako sú podmienky uvedené v zmluve. Informujte o tom príkazcu a rovnomerne rozdeľte ďalšiu výhodu.

Odporúčaná