ostatné

Ako zatvoriť zastupiteľskú kanceláriu

Ako zatvoriť zastupiteľskú kanceláriu

Video: Mojmír Plavec - Ako úspešne založiť a prevádzkovať realitnú kanceláriu 2024, Júl

Video: Mojmír Plavec - Ako úspešne založiť a prevádzkovať realitnú kanceláriu 2024, Júl
Anonim

Zahraničná spoločnosť môže zatvoriť svoje zastúpenie v Ruskej federácii z mnohých dôvodov. Dokončenie všetkých postupov na spracovanie dokumentov určených na uzavretie môže trvať najmenej šesť mesiacov.

Image

Budete potrebovať

  • - pôvodné povolenie na otvorenie zastúpenia

  • - originál osvedčenia o zápise vašej zastupiteľskej kancelárie do konsolidovaného štátneho registra

  • - akreditačné karty zamestnancov zastúpenia spoločnosti, ako aj ich rodinných príslušníkov (ak existujú)

  • - platné viacnásobné víza zamestnancov a ich rodín (ak existujú)

  • - overenú kópiu plnomocenstva oprávnenej osobe na podnikanie pri uzavretí zastupiteľského úradu

  • - pečať zastúpenia

Návod na použitie

1

Vyskúšajte postup zrušenia zastúpenia zahraničnej spoločnosti v Rusku. V súlade s platnými právnymi predpismi možno zastupiteľskú kanceláriu zatvoriť v týchto prípadoch: - po uplynutí akreditačného obdobia (ak nemáte záujem o jeho obnovenie), - v súvislosti s likvidáciou zahraničnej spoločnosti, - rozhodnutím zakladateľov spoločnosti.

2

Oznámte FSI SRC ministerstvu spravodlivosti Ruskej federácie o vašom rozhodnutí zatvoriť zastúpenie. Zaplaťte štátny poplatok za papierovanie a získajte potvrdenie. Dostávať listy od FSI SRC, ktoré vás informujú o zatvorení zastúpenia. Musia byť zaslané daňovým, migračným a colným orgánom, ako aj mimorozpočtovým fondom na konečné vyrovnanie a musia dostať príslušné oznámenia. Kontaktujte banku, na ktorej máte účet, ktorý musíte uzavrieť v súlade s podmienkami predtým uzatvorenej dohody.

3

Pripravte ďalšie dokumenty potrebné na zatvorenie zastupiteľského úradu, a to: - pôvodné povolenie na otvorenie zastupiteľského úradu, - originálne osvedčenie o zápise do zastupiteľského úradu v konsolidovanom štátnom registri, - akreditačné karty zamestnancov zastúpenia spoločnosti, ako aj ich rodinných príslušníkov (ak existujú) - platné víza na viac vstupov zamestnancov a ich rodinných príslušníkov (ak existujú), - overená kópia splnomocnenia oprávnenej osobe na podnikanie s cieľom uzavrieť zastupiteľskú kanceláriu, - pečiatka zastúpenia itelstva.

4

Vykonajte súpis dokumentov a predložte ich FSI SRC spolu s ministerstvom spravodlivosti Ruskej federácie. Po vylúčení zastúpenia vašej spoločnosti z príslušných registrov, ako aj z USREO (po oznámení daňovým úradom) bude jej činnosť v Ruskej federácii považovaná za ukončenú.

Odporúčaná