ostatné

Ako vyplniť jednotlivé informácie

Ako vyplniť jednotlivé informácie

Video: Ako vyplniť a podať daňové priznanie živnostníka za rok 2019 elektronicky (online) 2024, Júl

Video: Ako vyplniť a podať daňové priznanie živnostníka za rok 2019 elektronicky (online) 2024, Júl
Anonim

Každá organizácia je povinná predkladať individuálne informácie o každom zamestnancovi každé 3 mesiace. Ak ich chcete správne napísať, musíte dodržiavať niektoré odporúčania. Najskôr si vopred overte, či máte individuálne číslo pre všetkých zamestnancov v pobočke dôchodkového fondu. Overte mzdu a pokračujte vo vytváraní individuálnych informácií.

Image

Návod na použitie

1

Na stránke Penzijného fondu Ruskej federácie sú bezplatné programy na predkladanie individuálnych údajov. Stiahnite si jeden z navrhovaných. Najprv sa môžete spýtať svojho oddelenia fondu, aký druh programu osobne odporúčajú.

2

Ďalej veľmi starostlivo vyplňte informácie o organizácii. Na tento účel potrebujete informácie získané pri registrácii v dôchodkovom fonde.

3

Ďalej musíte vyplniť formulár poisteného pre každého zamestnanca. Nezabudnite tiež uviesť skúsenosti z jeho práce. Vyplňte všetky údaje veľmi opatrne. Ak sa niekde nájde preklep, správa sa vám vráti.

4

Potom vytvorte CZV 6-2. Vyplňte tento formulár pre každého zamestnanca. Musíte uviesť všetky mzdy za obdobie, za ktoré sa hlásite. Uveďte platené a stanovené príspevky. Ak je zamestnanec starší ako 1967, platí sa iba poistná časť, dnes je to 26 percent. Pre zamestnancov narodených v roku 1967 a mladších sú poistné na dôchodkovú časť dôchodku 20 percent a financovaná časť poistných príspevkov je stanovená na 6 percent.

5

Pri odovzdávaní potrebných informácií do súboru pozorne sledujte, kam presne odovzdáte prijaté údaje. Ďalej v osobitnom verifikačnom programe, ktorý je k dispozícii aj na webovej stránke dôchodkového fondu Ruskej federácie, skontrolujte správu.

6

Ak sa nenájdu žiadne chyby, začnite tlačiť a sťahujte súbory na kartu Flash. Pri tlači vyberte všetky dokumenty. Prostredníctvom programu sa vytlačia jednotlivé informácie, ADV-6-2 a zoznam zamestnancov. Všetky dokumenty sa požadujú trojmo.

7

Potom musíte prišiť 2 kópie jednotlivých informácií a zoznam zamestnancov. ADV nie je potrebné spájať. Tretiu kópiu je potrebné iba odrezať zošívačkou. Vložte pečiatky a podpisy. A vezmite správy a jednotku flash do pobočky dôchodkového fondu.

Odporúčaná