obchodné

Ako začať s výrobou

Ako začať s výrobou

Video: Tvorba vlasního diáře | Bullet journal | DIY 2024, Júl

Video: Tvorba vlasního diáře | Bullet journal | DIY 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa otvoriť svoju vlastnú produkciu a ubezpečiť sa, že to funguje ako hodiny. Ako môže začínajúci podnikateľ organizovať a spúšťať výrobu?

Image

Návod na použitie

1

Zistite, ktoré skupiny tovarov sú najviac požadované a od koho. Sledujte trh s výrobkami, ktoré chcete vyrábať. Vypracujte podnikateľský plán (samostatne alebo s pomocou odborníkov). Opíšte výrobný proces, poskytnite úplný opis produktu, náklady a príjmy. Ak máte v úmysle prilákať investorov, pripojte k obchodnému plánu harmonogram vstupu do zóny prelomenia a splátky úverov.

2

Zaregistrujte právnickú osobu na daňovom úrade. Získajte výpis z registra, kódy Roskomstatu. Otvorte korešpondenčný a bankový účet. Vytvorte si názov svojej spoločnosti a zaregistrujte sa v službe Rospatent.

3

Nájdite si priestor pre svoju výrobu v súlade s technologickým procesom. Skontrolujte všetku komunikáciu av prípade potreby ju preinštalujte alebo znova vybavte. Vykonajte opravu miestnosti. Pozvite zástupcov hygienického a požiarneho dozoru, získajte pozitívny názor. Uzavrieť zmluvu o zbere odpadu a sanitácii.

4

Nakupujte všetko potrebné vybavenie, najlepšie od výrobcov. Uzatvárať zmluvy o službách. Pri výbere zariadenia budete potrebovať aj odborné posudky, že zvolená technológia bude spĺňať všetky požiadavky na organizovanie výroby.

5

Nakupujte suroviny. Uzatvárať dohody o ďalších dodávkach. Začať nastavovať predajné kanály. Nájom kvalifikovaného personálu. Uvoľnite skúšobnú dávku produktov. Získajte všetky osvedčenia o kvalite a zhode (ak otvárate výrobu potravín).

6

Spustite reklamnú kampaň (samostatne alebo s pomocou reklamnej agentúry) v závislosti od špecifík vašej výroby.

Odporúčaná