obchodné

Ako zarobiť peniaze 8. marca na ďalší predaj

Obsah:

Ako zarobiť peniaze 8. marca na ďalší predaj

Video: Alfa Romeo 155 - Renovace rachotin S01E05 (Flipping Bangers) 2024, Júl

Video: Alfa Romeo 155 - Renovace rachotin S01E05 (Flipping Bangers) 2024, Júl
Anonim

8. marca - deň nežnosti, pozornosti, darov pre krásne dámy! Milióny mužov už začínajú premýšľať vopred - čo dať tomu vybranému, matke, babičke, sestre? Podnikatelia nespia, pre ktorých je dovolenka skvelá príležitosť zarobiť si peniaze. Existuje niekoľko spôsobov, ako zarobiť peniaze 8. marca.

Image

Ako zarobiť peniaze predajom kvetov?

Najtradičnejšou možnosťou, ktorú si môžete zvoliť na tejto dovolenke, pretože firma predáva kvety. Príjemné, krásne, príjemné pre oko! Kvety - darček, ktorý sa v tento deň považuje za jeden z najbežnejších. Používajú sa tiež ako doplnok k hlavnému daru.

Predaj kvetov vám umožní v tomto období získať maximálny zisk. Asi najobľúbenejšie sú tulipány. Napríklad tulipánový kus stojí asi 15 - 20 rubľov (šarža po 100 kusoch). Pri maloobchode sa cena môže začať od 60 rubľov. Zisk tiež závisí od miesta, kde sa predávajúci prenajíma, od obdobia, na ktoré bol vydaný predbežný pokyn pre kvety. V centre mesta, najmä v „dopravnej špičke“ 8. marca a deň predtým, môžu ceny stúpnuť až na 100 rubľov za kus. Ak podnikateľ investoval 20 tisíc rubľov, potom môže pomôcť pri čistom zisku 40 - 100 tisíc rubľov. Je dôležité mať čas na zadanie objednávky na veľkoobchodné doručenie a správne uloženie kvetín v sklade, inak môže dôjsť k strate.

Darčekové sady

V posledných rokoch rastie predaj hotových darčekových balíčkov. Môžu pozostávať z výrobkov osobnej starostlivosti, kozmetiky, potravín atď. Prefabrikované dary pozostávajúce z čokolády rôznych tvarov a chutí, kolekcií cookies a šperkov sa stávajú veľmi populárne. Fantázia v tomto prípade nie je obmedzená. Stačí nájsť prútený kôš alebo krásnu krabicu, naplniť to, čo príde na myseľ, a určite sa vám bude hodiť a bude toho dňa príjemné pre ženu. Populárne koše potiahnuté darčekovou fóliou, priehľadné vrecká s krásnymi stuhami.

Predaj súprav môže prebiehať cez obchodné reťazce, bežné obchody (súpravy sú umiestnené na pulte počas prázdnin). Ako ukazuje prax, najúčinnejšie je predať takéto dary prostredníctvom sociálnych sietí: Instagram, Vkontakte.

Odporúčaná